Aydın, muhtarlarla bir araya geldi

Güncel 07.02.2021 - 22:12, Güncelleme: 07.02.2021 - 22:12 1624+ kez okundu.
 

Aydın, muhtarlarla bir araya geldi

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.
Kurtalan Belediyesi toplantı salonunda köy ve mahalle muhtarlarını kabul eden Aydın, muhtarların talep ve sorunlarını dinledi.Aydın, bir taraftan yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele ederken diğer taraftan da yatırım ve çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Mahalle muhtarlarının vatandaşlar ve devlet arasında köprü görevini yürüttüğünü kaydeden Aydın şunları kaydetti,“Bir taraftan salgın ile mücadele ederken diğer taraftan da mahallelerde ve köylerde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Muhtarlarımızdan gelen talepleri imkanlar çerçevesinde yerine getirmeye çalışıyoruz. Kurumlarımız ve vatandaşlarımız arasında köprü görevi gören muhtarlarımıza hem salgın süreci hem de 3 Aralık 2020 de ilçemizde meydana gelen deprem sonrasında büyük görevler düşmüştür. Kurumlarımız ile koordineli bir şekilde çalışan ve zor süreçte vatandaşlarımızın yanında olan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.”
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Kurtalan Belediyesi toplantı salonunda köy ve mahalle muhtarlarını kabul eden Aydın, muhtarların talep ve sorunlarını dinledi.
Aydın, bir taraftan yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele ederken diğer taraftan da yatırım ve çalışmalara devam ettiklerini belirtti.
Mahalle muhtarlarının vatandaşlar ve devlet arasında köprü görevini yürüttüğünü kaydeden Aydın şunları kaydetti,
“Bir taraftan salgın ile mücadele ederken diğer taraftan da mahallelerde ve köylerde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Muhtarlarımızdan gelen talepleri imkanlar çerçevesinde yerine getirmeye çalışıyoruz. Kurumlarımız ve vatandaşlarımız arasında köprü görevi gören muhtarlarımıza hem salgın süreci hem de 3 Aralık 2020 de ilçemizde meydana gelen deprem sonrasında büyük görevler düşmüştür. Kurumlarımız ile koordineli bir şekilde çalışan ve zor süreçte vatandaşlarımızın yanında olan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.