Aydın’dan ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Güncel 14.06.2021 - 10:48, Güncelleme: 14.06.2021 - 10:48 2080+ kez okundu.
 

Aydın’dan ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın yardıma muhtaç ailelere yardımlarını sürdürüyor.
Her fırsatta halkın derdini dinleyen ve yardıma muhtaç ailelerin evlerine ziyarette bulunan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye başkan vekili İhsan Emre Aydın, yardıma muhtaç ailere ziyaretlerini sürdürüyor.Aydın, ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinledi. Ailelerin tespit edilen ihtiyaçlarının “Sosyal Belediyecilik” anlayışı doğrultusunda Kurtalan Belediyesi tarafından karşılandığını belirten Aydın, belediye ekiplerinin 7/24 Kurtalanlılara hizmet vermek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ettiğini ifade etti.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın yardıma muhtaç ailelere yardımlarını sürdürüyor.

Her fırsatta halkın derdini dinleyen ve yardıma muhtaç ailelerin evlerine ziyarette bulunan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye başkan vekili İhsan Emre Aydın, yardıma muhtaç ailere ziyaretlerini sürdürüyor.
Aydın, ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinledi. Ailelerin tespit edilen ihtiyaçlarının “Sosyal Belediyecilik” anlayışı doğrultusunda Kurtalan Belediyesi tarafından karşılandığını belirten Aydın, belediye ekiplerinin 7/24 Kurtalanlılara hizmet vermek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ettiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.