Aydın’dan Kurban Bayramı Mesajı

Güncel 19.07.2021 - 10:28, Güncelleme: 19.07.2021 - 10:28 1808+ kez okundu.
 

Aydın’dan Kurban Bayramı Mesajı

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi:“Değerli Kurtalanlı Hemşerilerim;Milletçe, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.Birlik ve beraberliğimizin sürekliliği yönünden vazgeçilmez önem taşıyan bayramlarda, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını hakim kıldığımız, nice bayramların yaşanmasını temenni ediyorum. Bu bayramda; Covid-19 salgınını göz önünde bulundurarak, özellikle yaşlı ve kronik rahatsızlıkları olan akrabalarımızı düşünerek, eski alışkanlıklarımıza mesafeli bir şekilde bayram sevincimizi paylaşmak gerektiğini bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bayram süresince vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda tatil geçirebilmeleri amacıyla görevi başında olacak tüm güvenlik görevlilerine, sınır ötesinde kahramanca görev yapan vatan evlatlarına görevlerinde başarılar diliyorum.Bu duygular içinde halkımızın mübarek Kurban Bayramını kutluyor, Bayramın Covid-19 salgınından uzak, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” (İdris EKİNCİ)
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Değerli Kurtalanlı Hemşerilerim;
Milletçe, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Birlik ve beraberliğimizin sürekliliği yönünden vazgeçilmez önem taşıyan bayramlarda, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını hakim kıldığımız, nice bayramların yaşanmasını temenni ediyorum. Bu bayramda; Covid-19 salgınını göz önünde bulundurarak, özellikle yaşlı ve kronik rahatsızlıkları olan akrabalarımızı düşünerek, eski alışkanlıklarımıza mesafeli bir şekilde bayram sevincimizi paylaşmak gerektiğini bir kez daha ifade etmek istiyorum.
Bayram süresince vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda tatil geçirebilmeleri amacıyla görevi başında olacak tüm güvenlik görevlilerine, sınır ötesinde kahramanca görev yapan vatan evlatlarına görevlerinde başarılar diliyorum.
Bu duygular içinde halkımızın mübarek Kurban Bayramını kutluyor, Bayramın Covid-19 salgınından uzak, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” (İdris EKİNCİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.