Bağımlılık ile mücadele toplantısı yapıldı

Güncel 20.12.2020 - 19:29, Güncelleme: 20.12.2020 - 19:29 1928+ kez okundu.
 

Bağımlılık ile mücadele toplantısı yapıldı

Siirt’te Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.
Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığındaki toplantıda, kurumlar arası işbirliğinin sağlanması, madde bağımlığı ile mücadelede yapılacak faaliyetlerin belirlenmesi ve alınacak kararlar görüşüldü.Yürütülen projelerin anlatıldığı toplantıda, kent güvenlik sistemine okul kamera sistemlerinin entegre edilmesi ve kamera sistemi olmayan riskli bölgelerdeki okullarda ivedilikle teminin sağlanması, metruk binaların Siirt Belediyesi tarafından yıkımına devam edilmesi kararlaştırıldı. Uyuşturucuyla mücadelede gayret gösteren güvenlik birimleri ve ilgili kuruluşlara teşekkür eden Hacıbektaşoğlu, çocuk ve gençleri bağımlılıktan korumak ve kurtarmak için ilgili kamu kurum ve kuruluşların sivil toplum örgütleriyle birlikte toplumun tüm kesimleri seferber olunması gerektiğini belirtti.Çalışmaların 2021 yılında da aynı kararlılıkla devam edeceğini belirten Hacıbektaşoğlu, "Bağımlıkla mücadelede topyekun seferber olunmalı. Mücadeleye ilişkin hazırlanan eylem planları ilgili kurumlarımız tarafından uygulanmaya kararlılıkla devam edilmektedir." dediToplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Personel Albay Mevlüt Yıldız, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Ömür Emre ve ilgili kurum müdürleri de katıldı. (SİİRT VALİLİĞİ BASIN)
Siirt’te Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığındaki toplantıda, kurumlar arası işbirliğinin sağlanması, madde bağımlığı ile mücadelede yapılacak faaliyetlerin belirlenmesi ve alınacak kararlar görüşüldü.
Yürütülen projelerin anlatıldığı toplantıda, kent güvenlik sistemine okul kamera sistemlerinin entegre edilmesi ve kamera sistemi olmayan riskli bölgelerdeki okullarda ivedilikle teminin sağlanması, metruk binaların Siirt Belediyesi tarafından yıkımına devam edilmesi kararlaştırıldı.
Uyuşturucuyla mücadelede gayret gösteren güvenlik birimleri ve ilgili kuruluşlara teşekkür eden Hacıbektaşoğlu, çocuk ve gençleri bağımlılıktan korumak ve kurtarmak için ilgili kamu kurum ve kuruluşların sivil toplum örgütleriyle birlikte toplumun tüm kesimleri seferber olunması gerektiğini belirtti.
Çalışmaların 2021 yılında da aynı kararlılıkla devam edeceğini belirten Hacıbektaşoğlu, "Bağımlıkla mücadelede topyekun seferber olunmalı. Mücadeleye ilişkin hazırlanan eylem planları ilgili kurumlarımız tarafından uygulanmaya kararlılıkla devam edilmektedir." dedi
Toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Personel Albay Mevlüt Yıldız, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Ömür Emre ve ilgili kurum müdürleri de katıldı. (SİİRT VALİLİĞİ BASIN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.