Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

Güncel 09.10.2022 - 20:22, Güncelleme: 09.10.2022 - 20:22 1547+ kez okundu.
 

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

Siirt Vali Yardımcısı Abdülhamit Mutlu başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Göç İdaresi Müdürlüğü salonunda yapılan toplantıda, uyuşturucu ve her türlü bağımlılıkla mücadelede yürütülen çalışmalar ele alındı.İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan uyuşturucu ile mücadele il faaliyet raporuna ilişkin sunum yapıldı.Vali Yardımcısı Mutlu, toplantıda uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının ayrıntılı olarak ele alındığını, kamu kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ile üniversitenin işbirliği içerisinde yürütülen koordineli çalışmaların devam edeceğini söyledi.
Siirt Vali Yardımcısı Abdülhamit Mutlu başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Göç İdaresi Müdürlüğü salonunda yapılan toplantıda, uyuşturucu ve her türlü bağımlılıkla mücadelede yürütülen çalışmalar ele alındı.
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan uyuşturucu ile mücadele il faaliyet raporuna ilişkin sunum yapıldı.
Vali Yardımcısı Mutlu, toplantıda uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının ayrıntılı olarak ele alındığını, kamu kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ile üniversitenin işbirliği içerisinde yürütülen koordineli çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.