Bağlı’dan, Tekerlekli Sandalye Yardımı

Güncel 29.05.2022 - 20:57, Güncelleme: 29.05.2022 - 20:57 2394+ kez okundu.
 

Bağlı’dan, Tekerlekli Sandalye Yardımı

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı engelli vatandaşa tekerlekli sandalye yardımında bulundu.
Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, Veyselkarani Beldesi Şeyh Osman Mahallesinde ikamet eden Aydın ailesini evinde ziyaret etti. Bağlı, yürüme engelli İbrahim Aydın’ a tekerlikli sandalye yardımında bulundu. Bağlı, engellilere desteklerinin süreceğini belirterek,“Engellilerimizin mutlu olması sadece ailelerin değil, devletin temsilcileri için de çok önemli. Tüm çalışmalarımızda onların hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz” dedi.Tekerlekli sandalyeye kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Aydın, “Allah devletimize zeval vermesin. Sayın Kaymakamımıza desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah, kaymakamımızdan razı olsun” diye konuştu.
Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı engelli vatandaşa tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, Veyselkarani Beldesi Şeyh Osman Mahallesinde ikamet eden Aydın ailesini evinde ziyaret etti.
Bağlı, yürüme engelli İbrahim Aydın’ a tekerlikli sandalye yardımında bulundu.
Bağlı, engellilere desteklerinin süreceğini belirterek,
“Engellilerimizin mutlu olması sadece ailelerin değil, devletin temsilcileri için de çok önemli. Tüm çalışmalarımızda onların hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz” dedi.
Tekerlekli sandalyeye kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Aydın, “Allah devletimize zeval vermesin. Sayın Kaymakamımıza desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah, kaymakamımızdan razı olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.