Ballıkaya köyü camisi ibadete açıldı

26.10.2020 - 11:10, Güncelleme: 26.10.2020 - 11:10 1399+ kez okundu.
 

Ballıkaya köyü camisi ibadete açıldı

İlçemize bağlı Ballıkaya köyünde hayırseverler tarafından yaptırılan Cami ibadete açıldı.
Kurtalan Kaymakamı ve Kurtalan Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Ballıkaya köyünde yapımı tamamlanan ve ibadete açılan caminin açılışı gerçekleştirdi. Caminin tamamlanıp ibadete açılması dolayısı ile kurban kesilip dualar edildi. Gerçekleşen açılış töreninin ardından Covid-19 tedbirlerine uygun bir şekilde ilk Cuma namazı kılındı.Açılış töreninde konuşan Aydın, caminin yapımında katkıları bulunan herkese teşekkürlerini ileterek, caminin vatandaşlar için hayırlı olmasını ve burada yapılacak ibadetlerle birlik ve beraberliği daha da pekiştirmesi temennisinde bulundu.Törene Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Evren Taşdemir, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ramiz Örküt, İlçe Müftüsü Mehmet Nedim Yılmaz, Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hikmet Deryalar, İl Genel Meclis Üyeleri Faysal Ceylan ve Cahit Sevgili, İlçe kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.
İlçemize bağlı Ballıkaya köyünde hayırseverler tarafından yaptırılan Cami ibadete açıldı.

Kurtalan Kaymakamı ve Kurtalan Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Ballıkaya köyünde yapımı tamamlanan ve ibadete açılan caminin açılışı gerçekleştirdi.
Caminin tamamlanıp ibadete açılması dolayısı ile kurban kesilip dualar edildi. Gerçekleşen açılış töreninin ardından Covid-19 tedbirlerine uygun bir şekilde ilk Cuma namazı kılındı.
Açılış töreninde konuşan Aydın, caminin yapımında katkıları bulunan herkese teşekkürlerini ileterek, caminin vatandaşlar için hayırlı olmasını ve burada yapılacak ibadetlerle birlik ve beraberliği daha da pekiştirmesi temennisinde bulundu.
Törene Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Evren Taşdemir, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ramiz Örküt, İlçe Müftüsü Mehmet Nedim Yılmaz, Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hikmet Deryalar, İl Genel Meclis Üyeleri Faysal Ceylan ve Cahit Sevgili, İlçe kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.