Barıştırılan aileler yemekte bir araya geldi

Güncel 14.11.2021 - 20:39, Güncelleme: 14.11.2021 - 20:39 1973+ kez okundu.
 

Barıştırılan aileler yemekte bir araya geldi

Atak ve Polat aileleri, düzenlenen barış yemeğinde bir araya geldi
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin’in girişimleri sonucunda Saipbeyli Köyü Bahçe Mezrası'nda ikamet eden Atak ve Polat aileleri arasındaki husumet sona ermiş ve aileler arasında barış sağlanmıştı. Barışın sağlanması dolayısı ile iki ailenin büyükleri düzenlenen barış yemeğinde bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, husumetli ailelerin barışması için çaba sarf ettiklerini belirten Tekin, “Yaşanan tatsız olayları unutarak bundan sonra her iki ailenin de kardeşlik duygusu ile hareket ederek barış içinde yaşamaları için aile büyüklerine önemli görevler düşüyor. Her iki aileye de barışın sağlanmasında göstermiş oldukları sağduyu ve iyi niyetten dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile iki aile arasında sağlanan barışın daim olmasını temenni ediyorum” dedi.
Atak ve Polat aileleri, düzenlenen barış yemeğinde bir araya geldi

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin’in girişimleri sonucunda Saipbeyli Köyü Bahçe Mezrası'nda ikamet eden Atak ve Polat aileleri arasındaki husumet sona ermiş ve aileler arasında barış sağlanmıştı. Barışın sağlanması dolayısı ile iki ailenin büyükleri düzenlenen barış yemeğinde bir araya geldi.
Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, husumetli ailelerin barışması için çaba sarf ettiklerini belirten Tekin, “Yaşanan tatsız olayları unutarak bundan sonra her iki ailenin de kardeşlik duygusu ile hareket ederek barış içinde yaşamaları için aile büyüklerine önemli görevler düşüyor. Her iki aileye de barışın sağlanmasında göstermiş oldukları sağduyu ve iyi niyetten dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile iki aile arasında sağlanan barışın daim olmasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.