Başıboş Dolaşan Köpekler Halkı Tedirgin Ediyor

Güncel 16.01.2022 - 21:05, Güncelleme: 16.01.2022 - 21:05 2641+ kez okundu.
 

Başıboş Dolaşan Köpekler Halkı Tedirgin Ediyor

Kurtalan’da sürü halinde dolaşan başıboş köpekler halkı tedirgin ediyor.
Kurtalan’da sürü halinde dolaşan sokak köpekleri, halkın tepkisine neden oluyor. Özellikle kadın ve çocukların ciddi tehdit altında olduğu sokak köpeği tehlikesi devam ediyor.Son birkaç ay içerisinde Türkiye'nin onlarca şehrinde sayısız köpek saldırısı vakası yaşandı. Özellikle kent merkezinde sabahın erken saatlerinde, sokak ve caddelerin tenha olduğu zamanlarda sokak köpekleri halkın güvenliğini tehdit ediyor.Vatandaşlar; çarşı, ana cadde ve ara sokaklarda başıboş dolaşan sokak köpeklerinin her an tehlike oluşturduğunu belirterek yetkililerden duruma müdahale etmeleri çağrısında bulundu. 
Kurtalan’da sürü halinde dolaşan başıboş köpekler halkı tedirgin ediyor.

Kurtalan’da sürü halinde dolaşan sokak köpekleri, halkın tepkisine neden oluyor. Özellikle kadın ve çocukların ciddi tehdit altında olduğu sokak köpeği tehlikesi devam ediyor.
Son birkaç ay içerisinde Türkiye'nin onlarca şehrinde sayısız köpek saldırısı vakası yaşandı. Özellikle kent merkezinde sabahın erken saatlerinde, sokak ve caddelerin tenha olduğu zamanlarda sokak köpekleri halkın güvenliğini tehdit ediyor.
Vatandaşlar; çarşı, ana cadde ve ara sokaklarda başıboş dolaşan sokak köpeklerinin her an tehlike oluşturduğunu belirterek yetkililerden duruma müdahale etmeleri çağrısında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.