Belediye önüne konulan beton bariyerler kaldırıldı

Güncel 09.01.2022 - 21:40, Güncelleme: 09.01.2022 - 21:40 1750+ kez okundu.
 

Belediye önüne konulan beton bariyerler kaldırıldı

Güvenlik gerekçesiyle Kurtalan Belediyesi önüne konulan beton bariyerler kaldırıldı.
Kurtalan’da güvenlik nedeniyle Kurtalan Belediyesi önüne konulan beton bariyerler, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’in talimatları doğrultusunda kaldırıldı. Kurtalan’da önceki yıllarda Belediye önüne konulan beton bariyerlerin kaldırılmasıyla yol genişletilerek trafiğinin rahatlaması sağlandı.Vinç yardımıyla kaldırılan beton bariyerler, Gözpınar’daki güvenlik noktasına konuldu.Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda,“Belediyemizin önündeki beton blokları yeni yaptığımız Gözpınar yol kontrol uygulamasına yerleştirdik. Buraya daha çok yakıştı” ifadelerini kullandı.
Güvenlik gerekçesiyle Kurtalan Belediyesi önüne konulan beton bariyerler kaldırıldı.

Kurtalan’da güvenlik nedeniyle Kurtalan Belediyesi önüne konulan beton bariyerler, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’in talimatları doğrultusunda kaldırıldı.
Kurtalan’da önceki yıllarda Belediye önüne konulan beton bariyerlerin kaldırılmasıyla yol genişletilerek trafiğinin rahatlaması sağlandı.
Vinç yardımıyla kaldırılan beton bariyerler, Gözpınar’daki güvenlik noktasına konuldu.
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda,
“Belediyemizin önündeki beton blokları yeni yaptığımız Gözpınar yol kontrol uygulamasına yerleştirdik. Buraya daha çok yakıştı” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.