“Ben Olsaydım” Temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı

Güncel 11.04.2022 - 12:31, Güncelleme: 11.04.2022 - 12:31 2190+ kez okundu.
 

“Ben Olsaydım” Temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı

Kurtalan’da “Ben Olsaydım” Temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı gerçekleştirildi.
Uyuşturucu, alkol, tütün ve davranışsal bağımlılık konularına yönelik genel durum ve değerlendirmelerin “Ben Olsaydım” teması altında ele alındığı, toplumun ve insanlığı olumsuz etkileyen bağımlılıkla mücadelenin daha etkin yürütülmesi için konuya ilişkin sorunların tespit edilerek çözüm önerilerinin değerlendirildiği Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı düzenlendi.Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin başkanlığında, İlçe Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Öğretmenevi Konferans Salonu'nda düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı'na ilçe kurum müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Kurtalan’da “Ben Olsaydım” Temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı gerçekleştirildi.

Uyuşturucu, alkol, tütün ve davranışsal bağımlılık konularına yönelik genel durum ve değerlendirmelerin “Ben Olsaydım” teması altında ele alındığı, toplumun ve insanlığı olumsuz etkileyen bağımlılıkla mücadelenin daha etkin yürütülmesi için konuya ilişkin sorunların tespit edilerek çözüm önerilerinin değerlendirildiği Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı düzenlendi.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin başkanlığında, İlçe Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Öğretmenevi Konferans Salonu'nda düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı'na ilçe kurum müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.