Bingöl’den kaynaşma yemeği

Güncel 16.10.2022 - 21:37, Güncelleme: 16.10.2022 - 21:37 2760+ kez okundu.
 

Bingöl’den kaynaşma yemeği

Kurtalan’ın tanınmış simalarından iş insanı Ali Rıza Bingöl İncirlik köyünde düzenlenen yemekte dostlarıyla buluştu.
Kaynaşma yemeklerini gelenekselleştiren Bingöl, pandemide verdiği aranın ardından İncirlik Köyü’nde Mevlid-i Şerif okutarak yemek ikramında bulundu.Kaynaşma etkinlikleriyle dostlukların pekiştiğini belirten Bingöl,“Geleneksel hale getirdiğimiz etkinliklerde dostlarımızla bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Barış ve huzura toplum olarak ihtiyacımız var. Dostluk ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği bu tür etkinliklerde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi kırmayıp mevlidimize teşrif eden tüm dost ve akrabalarıma teşekkür ediyorum.” dedi.
Kurtalan’ın tanınmış simalarından iş insanı Ali Rıza Bingöl İncirlik köyünde düzenlenen yemekte dostlarıyla buluştu.

Kaynaşma yemeklerini gelenekselleştiren Bingöl, pandemide verdiği aranın ardından İncirlik Köyü’nde Mevlid-i Şerif okutarak yemek ikramında bulundu.
Kaynaşma etkinlikleriyle dostlukların pekiştiğini belirten Bingöl,
“Geleneksel hale getirdiğimiz etkinliklerde dostlarımızla bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Barış ve huzura toplum olarak ihtiyacımız var. Dostluk ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği bu tür etkinliklerde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi kırmayıp mevlidimize teşrif eden tüm dost ve akrabalarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.