Birlik genel kurul toplantısı yapıldı

Güncel 03.10.2021 - 22:09, Güncelleme: 03.10.2021 - 22:09 1668+ kez okundu.
 

Birlik genel kurul toplantısı yapıldı

Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin genel kurul toplantısı yapıldı
Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2021 Yılı 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Öğretmenevi Konferans salonunda gerçekleştirildi.Kaymakamlığımız Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından 2021 yılında yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgilendirilmenin yapıldığı toplantıda ayrıca 2022 yılına ait tahmini bütçe ve yatırım planı görüşüldü. Toplatıya katılan muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin köylerde devam eden çalışmaların ve yapılması planlanan yatırımların hayırlı olması temennisinde bulundu.Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cafer Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir, İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Nurullah Uluşık, daire müdürleri, İl Genel Meclis Üyesi Cahit Sevgili ve köy muhtarları katıldı.
Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin genel kurul toplantısı yapıldı

Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2021 Yılı 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Öğretmenevi Konferans salonunda gerçekleştirildi.
Kaymakamlığımız Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından 2021 yılında yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgilendirilmenin yapıldığı toplantıda ayrıca 2022 yılına ait tahmini bütçe ve yatırım planı görüşüldü.
Toplatıya katılan muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin köylerde devam eden çalışmaların ve yapılması planlanan yatırımların hayırlı olması temennisinde bulundu.
Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cafer Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir, İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Nurullah Uluşık, daire müdürleri, İl Genel Meclis Üyesi Cahit Sevgili ve köy muhtarları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.