Bitlis Özgüzelderespor: 2 Kurtalanspor: 0

Güncel 30.10.2022 - 21:12, Güncelleme: 30.10.2022 - 21:12 2154+ kez okundu.
 

Bitlis Özgüzelderespor: 2 Kurtalanspor: 0

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ligi temsilcimiz Kurtalaspor, Bitlis Özgüzelderespor karşısında 2-0 mağlup oldu.
Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, Bitlis deplasmanında hakemin maçı adil yönetmemesi nedeniyle 2-0 mağlup oldu.Hakemin maçı adil yönetmediğini belirten Kurtalanspor Kulübü Başkanı Fırat Angün, “Bir golümüzü vermeyen hakem karşı tarafı bir penaltı vererek maçı Bitlis Özgüzelderespor’a hediye etti. Hakem çaldığı her düdükte adaletsiz davranarak futbolcularımızı demoralize etti. Takımımız çok iyi oynamasına karşın hakemin kurbanı olduk. Maç boyunca Bitlis Özgüzelderespor taraftarı bize küfür ve hakaret etti. Maç devam ederken futbolcularımıza taş ve yabancı cisimler atıldı. Bu maçla ilgili Futbol Federasyonuna itirazda bulunacağız” dedi.
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ligi temsilcimiz Kurtalaspor, Bitlis Özgüzelderespor karşısında 2-0 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, Bitlis deplasmanında hakemin maçı adil yönetmemesi nedeniyle 2-0 mağlup oldu.
Hakemin maçı adil yönetmediğini belirten Kurtalanspor Kulübü Başkanı Fırat Angün,
“Bir golümüzü vermeyen hakem karşı tarafı bir penaltı vererek maçı Bitlis Özgüzelderespor’a hediye etti. Hakem çaldığı her düdükte adaletsiz davranarak futbolcularımızı demoralize etti. Takımımız çok iyi oynamasına karşın hakemin kurbanı olduk. Maç boyunca Bitlis Özgüzelderespor taraftarı bize küfür ve hakaret etti. Maç devam ederken futbolcularımıza taş ve yabancı cisimler atıldı. Bu maçla ilgili Futbol Federasyonuna itirazda bulunacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.