Bölgesel Amatör Lig başlıyor

Spor 28.02.2021 - 22:15, Güncelleme: 28.02.2021 - 22:15 1903+ kez okundu.
 

Bölgesel Amatör Lig başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bölgesel Amatör Liglerde mücadele edenleri sevindirecek bir açıklamada bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bölgesel Amatör Lig'in 17 Nisan'da başlayacağını açıkladı.Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Bölgesel Amatör Lig'in 17 Nisan'da başlayacağını açıkladı. Bakan Kasapoğlu açıklamasında şunları söyledi: "Bölgesel Amatör Lig” için beklenen gün geldi. BAL müsabakalarının başlama düdüğü 17 Nisan'da çalıyor! Tüm takımlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıkla, dostlukla geçecek başarılı bir lig diliyorum. Detaylar TFF tarafından açıklanacaktır." Bölgesel Amatör ligi Siirt Temsilcisi Kurtalanspor, ligin başlayacağı açıklamasının ardından hazırlıklara başlayacağı belirtildi.Kulüp başkanı Fırat Angün, Kurtalanspor’un uzun bir aradan sonra bal ligi müsabakalarının başlayacağının sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi.Futbolcuların kullandığı tesisin bakım ve onarımının tamamlandığını aktaran Angün, transfer ve diğer hazırlıklar için kolları sıvadıklarını belirterek:“Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, bölgesel amatör liginin başlayacağı müjdesini verdi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun detayları açıklamasını bekliyoruz. Biz de bu arada güçlü bir takım kurarak şampiyonluğa odaklanacak bir takım oluşturmayı planlıyoruz. Transfer ve diğer gelişmelerden sporseverlerimizi haberdar edeceğiz. Ligin tüm takımlara hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bölgesel Amatör Liglerde mücadele edenleri sevindirecek bir açıklamada bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bölgesel Amatör Lig'in 17 Nisan'da başlayacağını açıkladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Bölgesel Amatör Lig'in 17 Nisan'da başlayacağını açıkladı. Bakan Kasapoğlu açıklamasında şunları söyledi: "Bölgesel Amatör Lig” için beklenen gün geldi. BAL müsabakalarının başlama düdüğü 17 Nisan'da çalıyor! Tüm takımlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıkla, dostlukla geçecek başarılı bir lig diliyorum. Detaylar TFF tarafından açıklanacaktır."
Bölgesel Amatör ligi Siirt Temsilcisi Kurtalanspor, ligin başlayacağı açıklamasının ardından hazırlıklara başlayacağı belirtildi.
Kulüp başkanı Fırat Angün, Kurtalanspor’un uzun bir aradan sonra bal ligi müsabakalarının başlayacağının sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi.
Futbolcuların kullandığı tesisin bakım ve onarımının tamamlandığını aktaran Angün, transfer ve diğer hazırlıklar için kolları sıvadıklarını belirterek:
“Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, bölgesel amatör liginin başlayacağı müjdesini verdi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun detayları açıklamasını bekliyoruz. Biz de bu arada güçlü bir takım kurarak şampiyonluğa odaklanacak bir takım oluşturmayı planlıyoruz. Transfer ve diğer gelişmelerden sporseverlerimizi haberdar edeceğiz. Ligin tüm takımlara hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.