Butekin görevinden istifa etti

Güncel 12.07.2021 - 09:31, Güncelleme: 12.07.2021 - 09:31 1352+ kez okundu.
 

Butekin görevinden istifa etti

Saadet Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Ömer Butekin görevinden istifa etti
Saadet Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Ömer Butekin, uzun zamandır hizmet ettiği partide sağlık sorunları nedeniyle kendi isteği ile istifa ettiğini açıkladı. Butekin, yaptığı açıklamada, "Saadet Partisi Kurtalan İlçe Başkanlığı görevini yaklaşık 10 yıldır yürütüyordum. Artık sağlığım ve ilerleyen yaşım ilçe başkanlığı yapmama izin vermiyor. Bu nedenlerden dolayı Saadet Partisi Kurtalan İlçe Başkanlığı görevimden istifa ettim. Görev yaptığım süreçte desteklerini eksik etmeyen ve her ne şartta olursa olsun benimle birlikte dimdik davasının arkasında duran tüm dava dostlarıma teşekkür ederim. Görev yaptığım yıllar içinde yapmış olduğum hatalardan affınıza sığınıyorum. Hakkınızı helal edin, benden yana da eğer varsa helal olsun hakkım" dedi. (İdris EKİNCİ)
Saadet Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Ömer Butekin görevinden istifa etti

Saadet Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Ömer Butekin, uzun zamandır hizmet ettiği partide sağlık sorunları nedeniyle kendi isteği ile istifa ettiğini açıkladı.
Butekin, yaptığı açıklamada, "Saadet Partisi Kurtalan İlçe Başkanlığı görevini yaklaşık 10 yıldır yürütüyordum. Artık sağlığım ve ilerleyen yaşım ilçe başkanlığı yapmama izin vermiyor. Bu nedenlerden dolayı Saadet Partisi Kurtalan İlçe Başkanlığı görevimden istifa ettim. Görev yaptığım süreçte desteklerini eksik etmeyen ve her ne şartta olursa olsun benimle birlikte dimdik davasının arkasında duran tüm dava dostlarıma teşekkür ederim. Görev yaptığım yıllar içinde yapmış olduğum hatalardan affınıza sığınıyorum. Hakkınızı helal edin, benden yana da eğer varsa helal olsun hakkım" dedi. (İdris EKİNCİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.