Çalınan mazgalın yerine taşlı önlem!

Güncel 23.01.2022 - 17:20, Güncelleme: 23.01.2022 - 17:20 2296+ kez okundu.
 

Çalınan mazgalın yerine taşlı önlem!

Kurtalan Belediyesi’nin “Özel Mülk” olduğu gerekçesiyle onarmadığı kanalizasyon çukuru tehlike arz ediyor.Mazgalın yaklaşık bir aydır bu şekilde beklediğini söyleyen esnaflar etrafına alınan önlemin geçici olduğunu belirterek; Kurtalan Belediyesi’nin gerekli onarım işlemlerini yapmasını istedi.Özel İdare İşhan Ulu Cami yolunda bulunan mazgal kapaklarından biri çalınırken, açılan çukura kimsenin düşmemesi için esnaf taşla önlem aldı.Mazgal kapağının çalınmasıyla yolda oluşan çukurun yayalar için tehlike arz ettiğini belirten mahalle sakinlerinden Selami Vergili "Burası yayaların yoğun olarak kullandığı bir yol. Buradaki mazgal kapağını çalmışlar. Konuya ilişkin belediye yetkililerine müracaatta bulunduk. 3 vatandaşımız açılan bu çukura düşerek büyük bir tehlike atlattılar. Kurtalan Belediyesi özel mülk diye yapmıyor ilçenin en işlek güzergahı ve böyle bir arızanın giderilmemesi büyük bir ayıp. Mazgal kapağının yanı sıra kanalizasyon tıkanması nedeniyle pis su birikintisi sokağa yayılıyor. Hem mazgal kapağının onarımı hem de tıkanıklığın giderilmesi için yetkilileri göreve davet ediyoruz.” 

Kurtalan Belediyesi’nin “Özel Mülk” olduğu gerekçesiyle onarmadığı kanalizasyon çukuru tehlike arz ediyor.
Mazgalın yaklaşık bir aydır bu şekilde beklediğini söyleyen esnaflar etrafına alınan önlemin geçici olduğunu belirterek; Kurtalan Belediyesi’nin gerekli onarım işlemlerini yapmasını istedi.
Özel İdare İşhan Ulu Cami yolunda bulunan mazgal kapaklarından biri çalınırken, açılan çukura kimsenin düşmemesi için esnaf taşla önlem aldı.
Mazgal kapağının çalınmasıyla yolda oluşan çukurun yayalar için tehlike arz ettiğini belirten mahalle sakinlerinden Selami Vergili "Burası yayaların yoğun olarak kullandığı bir yol. Buradaki mazgal kapağını çalmışlar. Konuya ilişkin belediye yetkililerine müracaatta bulunduk. 3 vatandaşımız açılan bu çukura düşerek büyük bir tehlike atlattılar. Kurtalan Belediyesi özel mülk diye yapmıyor ilçenin en işlek güzergahı ve böyle bir arızanın giderilmemesi büyük bir ayıp. Mazgal kapağının yanı sıra kanalizasyon tıkanması nedeniyle pis su birikintisi sokağa yayılıyor. Hem mazgal kapağının onarımı hem de tıkanıklığın giderilmesi için yetkilileri göreve davet ediyoruz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.