Çanakkale Şehitleri anıldı

Güncel 21.03.2021 - 22:33, Güncelleme: 21.03.2021 - 22:33 1758+ kez okundu.
 

Çanakkale Şehitleri anıldı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Düzenlendi.
Kurtalan’da 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla başladı. Hükümet Konağı önündeki törenin ardından Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda anma programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, günün anlam ve önemini belirten konuşma, Çanakkale Destanı adlı oratoryo sunumu, Çanakkale destanı ile ilgili slayt gösterisi, seçme şiirler ve türküler seslendirildi. Düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.Düzenlenen anma programının ardından Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın ve protokol üyeleri Beykent köyünde bulunan şehit mezarlığı ve şehit ailesini ziyaret ettikten sonra Kurtalan Merkez Camisinde düzenlenen Mevlid programına katıldı. Etkinliğe İlçe Cumhuriyet Savcısı Erhan Tezkorkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sancar Aydın, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cafer Alibekiroğlu, İlçe Kamu Kurum ve Kuruluş müdürleri, STK’ların İlçe temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Düzenlendi.

Kurtalan’da 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla başladı.
Hükümet Konağı önündeki törenin ardından Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda anma programı düzenlendi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, günün anlam ve önemini belirten konuşma, Çanakkale Destanı adlı oratoryo sunumu, Çanakkale destanı ile ilgili slayt gösterisi, seçme şiirler ve türküler seslendirildi.
Düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
Düzenlenen anma programının ardından Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın ve protokol üyeleri Beykent köyünde bulunan şehit mezarlığı ve şehit ailesini ziyaret ettikten sonra Kurtalan Merkez Camisinde düzenlenen Mevlid programına katıldı.
Etkinliğe İlçe Cumhuriyet Savcısı Erhan Tezkorkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sancar Aydın, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cafer Alibekiroğlu, İlçe Kamu Kurum ve Kuruluş müdürleri, STK’ların İlçe temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.