Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan araç hibesi

Güncel 12.07.2021 - 10:06, Güncelleme: 12.07.2021 - 10:06 2022+ kez okundu.
 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan araç hibesi

Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu: "Araçların yaklaşık maliyeti 5,5 milyon lira. İnşallah önümüzdeki sene daha da bereketli, güzel bir yıl olacak"
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Siirt ile Kurtalan ve Baykan Belediyelerine hibe edilen 9 yeni araç törenle hizmete girdi.Bakanlıkça Siirt Belediyesine biri büyük iki çöp kamyonu, kanal temizleme, ekskavatör, büyük kanal kazıcı, yol süpürme, Kurtalan Belediyesine biri büyük iki çöp kamyonu ve Baykan Belediyesine de büyük çöp kamyonu hibe edildi.Hibe edilen araçlar için İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü atölye parkında tören yapıldı.Törende konuşan Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, emeği geçenlere teşekkür etti.Hacıbektaşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un geçen sene kenti ziyaretinde kendilerine araç ve makine ihtiyacını bildirdiklerini, bu kapsamda tüm ihtiyacın temin edildiğini söyledi.Araçların filoya dahil edildiğini dile getiren Hacıbektaşoğlu, "Araçların yaklaşık maliyeti 5,5 milyon lira. 2021 yılı atılım ve yatırım yılı olacak. İnşallah önümüzdeki sene de daha bereketli, güzel bir yıl olacak." dedi. 
Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu: "Araçların yaklaşık maliyeti 5,5 milyon lira. İnşallah önümüzdeki sene daha da bereketli, güzel bir yıl olacak"

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Siirt ile Kurtalan ve Baykan Belediyelerine hibe edilen 9 yeni araç törenle hizmete girdi.
Bakanlıkça Siirt Belediyesine biri büyük iki çöp kamyonu, kanal temizleme, ekskavatör, büyük kanal kazıcı, yol süpürme, Kurtalan Belediyesine biri büyük iki çöp kamyonu ve Baykan Belediyesine de büyük çöp kamyonu hibe edildi.
Hibe edilen araçlar için İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü atölye parkında tören yapıldı.
Törende konuşan Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, emeği geçenlere teşekkür etti.
Hacıbektaşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un geçen sene kenti ziyaretinde kendilerine araç ve makine ihtiyacını bildirdiklerini, bu kapsamda tüm ihtiyacın temin edildiğini söyledi.
Araçların filoya dahil edildiğini dile getiren Hacıbektaşoğlu, "Araçların yaklaşık maliyeti 5,5 milyon lira. 2021 yılı atılım ve yatırım yılı olacak. İnşallah önümüzdeki sene de daha bereketli, güzel bir yıl olacak." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.