CHP heyeti esnafı ziyaret etti

Güncel 09.01.2022 - 21:44, Güncelleme: 09.01.2022 - 21:44 1708+ kez okundu.
 

CHP heyeti esnafı ziyaret etti

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal başkanlığındaki "Doğu Masası" heyeti, Kurtalan’da, esnafı ziyaret etti.
İlk olarak Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden heyet burada oda başkanı Ekrem Karataş tarafından karşılandı.Tanal burada yaptığı konuşmada, parti çalışmaları kapsamında Batman’ın ardından Siirt’te de çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.Tanal, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm Kurtalanlılara selamları iletmeye geldim. Ekonomik olarak yaşadığımız sıkıntıların farkındayız. Sandığın bir an önce halkın önüne konulması gerekiyor. Sandık gelince halkımızın desteğiyle iktidara gelerek bu sorunları hep birlikte çözeceğiz." dedi.Heyet daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla görüştü, sorunları dinledi.
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal başkanlığındaki "Doğu Masası" heyeti, Kurtalan’da, esnafı ziyaret etti.

İlk olarak Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden heyet burada oda başkanı Ekrem Karataş tarafından karşılandı.
Tanal burada yaptığı konuşmada, parti çalışmaları kapsamında Batman’ın ardından Siirt’te de çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
Tanal, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm Kurtalanlılara selamları iletmeye geldim. Ekonomik olarak yaşadığımız sıkıntıların farkındayız. Sandığın bir an önce halkın önüne konulması gerekiyor. Sandık gelince halkımızın desteğiyle iktidara gelerek bu sorunları hep birlikte çözeceğiz." dedi.
Heyet daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla görüştü, sorunları dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.