CHP’den ihtiyaç sahibi aileye yardım

Güncel 09.10.2022 - 20:24, Güncelleme: 09.10.2022 - 20:24 918+ kez okundu.
 

CHP’den ihtiyaç sahibi aileye yardım

CHP Kurtalan İlçe teşkilatı ilçede 3 zihinsel engelli çocuğu olan aileye yardımda bulundu.
CHP Kurtalan İlçe Teşkilatı Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden ve 3 zihinsel engelli çocuğu bulunan aileye yardımda bulundu.Ailenin ikamet ettiği evin onarım ve bakımını yaptıklarını belirten CHP Kurtalan İlçe Başkanı Orhan Karataş, aileye gıda yardımında da bulunduklarını söyledi.Zihinsel engelli 3 kardeşe de tekerlikli sandalyelerini de teslim ettiklerini aktaran Karataş,“Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden ailemizi Kadın kolları Başkanımız Kader Akgül ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Ailenin daha önce evlerinde tadilat ve onarım yapmıştık. Bugün ise ailemize erzak ve tekerlikli sandalye yardımında bulunduk. Ailenin mutluluğu hepimize yansıdı. Aileye Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ilettik. İlçe teşkilatı olarak daha öncede akülü tekerlikli sandalyeler vermiştik. İmkanlar dahilinde yardıma muhtaç ailelere yardımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.
CHP Kurtalan İlçe teşkilatı ilçede 3 zihinsel engelli çocuğu olan aileye yardımda bulundu.

CHP Kurtalan İlçe Teşkilatı Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden ve 3 zihinsel engelli çocuğu bulunan aileye yardımda bulundu.
Ailenin ikamet ettiği evin onarım ve bakımını yaptıklarını belirten CHP Kurtalan İlçe Başkanı Orhan Karataş, aileye gıda yardımında da bulunduklarını söyledi.
Zihinsel engelli 3 kardeşe de tekerlikli sandalyelerini de teslim ettiklerini aktaran Karataş,
“Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden ailemizi Kadın kolları Başkanımız Kader Akgül ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Ailenin daha önce evlerinde tadilat ve onarım yapmıştık. Bugün ise ailemize erzak ve tekerlikli sandalye yardımında bulunduk. Ailenin mutluluğu hepimize yansıdı. Aileye Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ilettik. İlçe teşkilatı olarak daha öncede akülü tekerlikli sandalyeler vermiştik. İmkanlar dahilinde yardıma muhtaç ailelere yardımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.