CHP’den ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Güncel 10.05.2021 - 15:09, Güncelleme: 10.05.2021 - 15:09 1900+ kez okundu.
 

CHP’den ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurtalan İlçe Başkanlığı, Ramazan ayında yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.
CHP Kurtalan İlçe Başkanlığı, Koronavirüs salgının etkisini sürdürdüğü Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek oluyor.CHP İlçe Başkanlığı tarafından hazırlatılan 670 gıda kolisi belirlenen adreslerdeki evlere bırakıldı.CHP Kurtalan İlçe Başkanı Orhan Karataş, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunduklarını söyledi.Karataş; “Ramazan dayanışma ve paylaşma ayıdır. Bu tarz yardımların toplumsal dayanışma duygusunu daha da güçlendireceğine inanıyoruz. İlk önceliğimiz dul ve yetimler olmak üzere parti ayrımı yapmadan yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Gece gündüz demeden bu yardımların hak sahiplerine ulaştırılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurtalan İlçe Başkanlığı, Ramazan ayında yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

CHP Kurtalan İlçe Başkanlığı, Koronavirüs salgının etkisini sürdürdüğü Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek oluyor.
CHP İlçe Başkanlığı tarafından hazırlatılan 670 gıda kolisi belirlenen adreslerdeki evlere bırakıldı.
CHP Kurtalan İlçe Başkanı Orhan Karataş, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunduklarını söyledi.
Karataş; “Ramazan dayanışma ve paylaşma ayıdır. Bu tarz yardımların toplumsal dayanışma duygusunu daha da güçlendireceğine inanıyoruz. İlk önceliğimiz dul ve yetimler olmak üzere parti ayrımı yapmadan yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Gece gündüz demeden bu yardımların hak sahiplerine ulaştırılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.