CHP'li Gök’ün ‘Roboski: Uludere’nin Gözyaşları’ kitabı çıktı

Güncel 13.11.2022 - 22:10, Güncelleme: 13.11.2022 - 22:10 758+ kez okundu.
 

CHP'li Gök’ün ‘Roboski: Uludere’nin Gözyaşları’ kitabı çıktı

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, 28 Aralık 2011 tarihinde hava saldırısında hayatını kaybeden 34 yurttaşın ölümüne giden süreci ele alan bir kitap yayımladı.
Hava saldırısı ile hayatını kaybeden yaşları 13’le 40 arasında değişen çoğu çocuk 34 kişinin ölümü hukukçu ve CHP Ankara Milletvekili Levent Gök tarafından kitaplaştırıldı. “Roboski – Uludere’nin Gözyaşları” adı altında İmge Kitabevi tarafından yayınlanan eser olayın gelişimini, hava harekatı kararının nasıl alındığını, hayatını kaybedenlerin portrelerini, köyün konumunu ve acılı ailelerin adalet arayışlarından neden sonuç alınamadığını ayrıntılı bir şekilde işliyor.Kitabın önsözünü ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yazdı. Kılıçdaroğlu kitabından dolayı Levent Gök’ü kutladı.Levent Gök Ankara ve Türkiye genelinde yapacağı imza günleri ile ayrıca okurlarıyla buluşacak.
CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, 28 Aralık 2011 tarihinde hava saldırısında hayatını kaybeden 34 yurttaşın ölümüne giden süreci ele alan bir kitap yayımladı.

Hava saldırısı ile hayatını kaybeden yaşları 13’le 40 arasında değişen çoğu çocuk 34 kişinin ölümü hukukçu ve CHP Ankara Milletvekili Levent Gök tarafından kitaplaştırıldı.
“Roboski – Uludere’nin Gözyaşları” adı altında İmge Kitabevi tarafından yayınlanan eser olayın gelişimini, hava harekatı kararının nasıl alındığını, hayatını kaybedenlerin portrelerini, köyün konumunu ve acılı ailelerin adalet arayışlarından neden sonuç alınamadığını ayrıntılı bir şekilde işliyor.
Kitabın önsözünü ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yazdı. Kılıçdaroğlu kitabından dolayı Levent Gök’ü kutladı.
Levent Gök Ankara ve Türkiye genelinde yapacağı imza günleri ile ayrıca okurlarıyla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.