"Çocuk ve Gençleri Spor ile Buluşturuyoruz" Projesi

Spor 27.02.2022 - 20:45, Güncelleme: 27.02.2022 - 20:45 2317+ kez okundu.
 

"Çocuk ve Gençleri Spor ile Buluşturuyoruz" Projesi

Kurtalan Kaymakamlığı’nın "Çocuk ve Gençleri Spor ile Buluşturuyoruz" Projesi Kapsamında Spor yatırımları devam ediyor.
İlçedeki spor yatırımları kapsamında çocuklar ile gençlerin sosyalleşmesini sağlamak ve onları farklı spor faaliyetleri ile buluşturmak amacıyla çalışmalar sürüyor.Kurtalan Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren tenis kortunda eğitim gören çocuk ve gençlerin kullanmaları için Kaymakamlık tarafından malzeme desteği sağlandı.Tenis Kortunu ziyaret ederek eğitim ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, çocukların ve gençlerin kişisel gelişimine yönelik önemli yatırımlarda bulunduklarını belirterek, çocuklar ile gençlerin sosyalleşmesini sağlamak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek amacıyla ilçede sosyal, kültürel, eğitim ve spor yönünden önemli yatırımlarda bulunduklarını ifade etti.
Kurtalan Kaymakamlığı’nın "Çocuk ve Gençleri Spor ile Buluşturuyoruz" Projesi Kapsamında Spor yatırımları devam ediyor.

İlçedeki spor yatırımları kapsamında çocuklar ile gençlerin sosyalleşmesini sağlamak ve onları farklı spor faaliyetleri ile buluşturmak amacıyla çalışmalar sürüyor.
Kurtalan Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren tenis kortunda eğitim gören çocuk ve gençlerin kullanmaları için Kaymakamlık tarafından malzeme desteği sağlandı.
Tenis Kortunu ziyaret ederek eğitim ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, çocukların ve gençlerin kişisel gelişimine yönelik önemli yatırımlarda bulunduklarını belirterek, çocuklar ile gençlerin sosyalleşmesini sağlamak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek amacıyla ilçede sosyal, kültürel, eğitim ve spor yönünden önemli yatırımlarda bulunduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.