Çocuklar etkinliklerle “Çanakkale Zaferi'ni” anlatacak

Güncel 16.03.2021 - 12:47, Güncelleme: 16.03.2021 - 12:47 2061+ kez okundu.
 

Çocuklar etkinliklerle “Çanakkale Zaferi'ni” anlatacak

Kurtalan Kaymakamlığı 18 Mart Çanakkale Şahitleri anısına ödüllü yarışma düzenledi.
Kurtalan Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, öğrencilerin yaptıkları etkinlikleri sosyal medya üzerinden paylaşacağı yarışmada en iyi 5 öğrenciye tablet hediye edileceği belirtildi. Yarışmanın 17 Mart Saat 17’00’de sona ereceği hatırlatılan açıklamada: “18 Mart Çanakkale Şehitleri için çizdiğiniz resimleri, yazdığınız kompozisyonları şiir ve şarkı videolarını bizimle paylaşın hep birlikte şehitlerimizi saygıyla analım. En iyi 5 öğrenciye tablet hediyesi var. Paylaşımlarınızı Twitter’daki #KurtalandanÇanakkaleŞehitlerine hashtagine bekliyoruz.” denildi.
Kurtalan Kaymakamlığı 18 Mart Çanakkale Şahitleri anısına ödüllü yarışma düzenledi.

Kurtalan Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, öğrencilerin yaptıkları etkinlikleri sosyal medya üzerinden paylaşacağı yarışmada en iyi 5 öğrenciye tablet hediye edileceği belirtildi.

Yarışmanın 17 Mart Saat 17’00’de sona ereceği hatırlatılan açıklamada:

“18 Mart Çanakkale Şehitleri için çizdiğiniz resimleri, yazdığınız kompozisyonları şiir ve şarkı videolarını bizimle paylaşın hep birlikte şehitlerimizi saygıyla analım. En iyi 5 öğrenciye tablet hediyesi var. Paylaşımlarınızı Twitter’daki #KurtalandanÇanakkaleŞehitlerine hashtagine bekliyoruz.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.