Çocuklar gönüllerince eğlendi

Güncel 27.04.2022 - 12:05, Güncelleme: 27.04.2022 - 12:05 2264+ kez okundu.
 

Çocuklar gönüllerince eğlendi

Kurtalan’da düzenlenen 23 Nisan etkinliklerinde çocuklar gönüllerince eğlendi.
Türkiye Eğitim gönüllüleri Kurtalan birimince düzenlenen etkinlikte çocuklar 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı. 400 e yakın çocuk eğitim gönüllülerinin panayır alanı gibi süslenen bahçesinde doyasıya eğlendiler.  Yarışmalar,  konserler, danslar ve halaylar ile 23 Nisan şenliği 3 saat sürdüğünü belirten Türkiye Eğitim gönüllüleri Kurtalan birim sorumlusu Cemal Çelik, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında gönüllülerimiz ile birlikte çocuklarımızın bu özel günlerinde eğlenmelerini ve bayramın tadını doyasıya çıkarmalarını sağlamak için Türkiye genelinde şenlikler düzenlendi. Biz de her yıl olduğu gibi yaklaşık 400 çocuk ve 20 gönüllümüz ile şenliğimizi gerçekleştirdik. Sanırım çocuklarımız için son yılların en güzel şenliği oldu.  Çocuklar kadar bizde çok eğlendik. Bu vesile ile tüm dünya çocuklarının ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım. Böyle anlamlı bir günü tüm dünya çocuklarına bayram olarak hediye eden Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk' şükranla anıyorum.” diye konuştu.
Kurtalan’da düzenlenen 23 Nisan etkinliklerinde çocuklar gönüllerince eğlendi.

Türkiye Eğitim gönüllüleri Kurtalan birimince düzenlenen etkinlikte çocuklar 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı.

400 e yakın çocuk eğitim gönüllülerinin panayır alanı gibi süslenen bahçesinde doyasıya eğlendiler. 

Yarışmalar,  konserler, danslar ve halaylar ile 23 Nisan şenliği 3 saat sürdüğünü belirten Türkiye Eğitim gönüllüleri Kurtalan birim sorumlusu Cemal Çelik,

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında gönüllülerimiz ile birlikte çocuklarımızın bu özel günlerinde eğlenmelerini ve bayramın tadını doyasıya çıkarmalarını sağlamak için Türkiye genelinde şenlikler düzenlendi. Biz de her yıl olduğu gibi yaklaşık 400 çocuk ve 20 gönüllümüz ile şenliğimizi gerçekleştirdik. Sanırım çocuklarımız için son yılların en güzel şenliği oldu.  Çocuklar kadar bizde çok eğlendik. Bu vesile ile tüm dünya çocuklarının ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım. Böyle anlamlı bir günü tüm dünya çocuklarına bayram olarak hediye eden Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk' şükranla anıyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.