Covid-19 aşı çadırı kuruldu

Güncel 12.07.2021 - 09:31, Güncelleme: 12.07.2021 - 09:31 2177+ kez okundu.
 

Covid-19 aşı çadırı kuruldu

Kurtalan’da yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşılama çalışması kapsamında aşı çadırı kuruldu.
Kurtalan’da yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşılama çalışması kapsamında Kurtalan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda mobil aşılama merkezi oluşturuldu.15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda kurulan çadıra gelen ilçe sakinleri, sağlık ekiplerince aşılanıyor.Kurtalan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Eylül Sharifov, aşı kampanyası çerçevesinde vatandaşlara randevusuz aşı yaptıklarını söyledi.(Covid-19) aşılama oranlarını artırmak ve halkın bağışıklığını artırmak için mobil ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü aktaran Sharifov,''Kurtalan ilçemizin tüm köylerinde, akşam saatlerinde kentin en işlek mekanı olan 15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda kurduğumuz aşı çadırı ile şehirdeki vatandaşlarımıza mesai saatleri dışında da aşı hizmeti vermeye başladık. 7 Temmuzda başladığımız bu aşı kampanyasını 14 Temmuza kadar süreklilik esasına göre gece saat 24.00’e kadar devem ettirme hedefindeyiz. Bu şekilde ilçemizin aşılama oranlarını üst seviyelere çıkarıp, bağışıklık oranını artırmayı planlamaktayız. Aşılama çalışmalarında ülkemizde bulunan Sinovac ve Biontech aşılarımızla tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Tüm halkımızı güzel bir bayram için sağlık kuruluşlarımıza ve stantlarımıza aşı olmaya davet ediyoruz.'' diye konuştu.
Kurtalan’da yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşılama çalışması kapsamında aşı çadırı kuruldu.

Kurtalan’da yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşılama çalışması kapsamında Kurtalan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda mobil aşılama merkezi oluşturuldu.
15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda kurulan çadıra gelen ilçe sakinleri, sağlık ekiplerince aşılanıyor.
Kurtalan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Eylül Sharifov, aşı kampanyası çerçevesinde vatandaşlara randevusuz aşı yaptıklarını söyledi.
(Covid-19) aşılama oranlarını artırmak ve halkın bağışıklığını artırmak için mobil ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü aktaran Sharifov,
''Kurtalan ilçemizin tüm köylerinde, akşam saatlerinde kentin en işlek mekanı olan 15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda kurduğumuz aşı çadırı ile şehirdeki vatandaşlarımıza mesai saatleri dışında da aşı hizmeti vermeye başladık. 7 Temmuzda başladığımız bu aşı kampanyasını 14 Temmuza kadar süreklilik esasına göre gece saat 24.00’e kadar devem ettirme hedefindeyiz. Bu şekilde ilçemizin aşılama oranlarını üst seviyelere çıkarıp, bağışıklık oranını artırmayı planlamaktayız. Aşılama çalışmalarında ülkemizde bulunan Sinovac ve Biontech aşılarımızla tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Tüm halkımızı güzel bir bayram için sağlık kuruluşlarımıza ve stantlarımıza aşı olmaya davet ediyoruz.'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.