Covid-19 vakaları arttı, harita kırmızıya döndü

Güncel 24.07.2022 - 20:56, Güncelleme: 24.07.2022 - 20:56 1695+ kez okundu.
 

Covid-19 vakaları arttı, harita kırmızıya döndü

Kurtalan’da koronavirüs vakaları artış göstermeye başladı. Vaka yoğunluğu, Hayat Eve Sığar uygulamasına da yansıdı.
İlçe genelindeki vaka artışının dikkat çektiği haritada, kent merkezinin yüksek riskli olarak görünmesi ise tedirgin etti. Vaka sayılarının artışının bu gidişle daha da artacağını söyleyen İbrahim Karataş isimli vatandaş “Kurtalan Devlet Hastanesi ciddi bir yoğunluk var. Bayramda eş dost ve akraba ziyaretleri ile birlikte koronavirüs vakalarında çok ciddi artış yaşandı. Riskli ve yoğunluğun olduğu alanlarda maske takılmalı. Az önce hastanedeydim kimse maske takmıyor. Maske konusuna dikkat etmeliyiz” şeklinde konuştu.
Kurtalan’da koronavirüs vakaları artış göstermeye başladı. Vaka yoğunluğu, Hayat Eve Sığar uygulamasına da yansıdı.

İlçe genelindeki vaka artışının dikkat çektiği haritada, kent merkezinin yüksek riskli olarak görünmesi ise tedirgin etti.
Vaka sayılarının artışının bu gidişle daha da artacağını söyleyen İbrahim Karataş isimli vatandaş “Kurtalan Devlet Hastanesi ciddi bir yoğunluk var. Bayramda eş dost ve akraba ziyaretleri ile birlikte koronavirüs vakalarında çok ciddi artış yaşandı. Riskli ve yoğunluğun olduğu alanlarda maske takılmalı. Az önce hastanedeydim kimse maske takmıyor. Maske konusuna dikkat etmeliyiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.