DEPOLAMA ALANLARI YAPTIRILACAKTIR

Güncel 22.02.2021 - 00:51, Güncelleme: 22.02.2021 - 00:51 2155+ kez okundu.
 

DEPOLAMA ALANLARI YAPTIRILACAKTIR

Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü (TPAO) Tedarik Ve Lojistik Daire Başkanlığı’nca Muhtelif üretim kamplarında depolama alanları yaptırılacaktır. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü (TPAO) Tedarik Ve Lojistik Daire Başkanlığı,  Batman Bölge Müdürlüğüne bağlı muhtelif üretim kamplarında kimyasal depolama alanları ve geçici depolama alanları için sundurma yaptırılacaktır. DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü (TPAO) Tedarik Ve Lojistik Daire Başkanlığı’nca Muhtelif üretim kamplarında depolama alanları yaptırılacaktır.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü (TPAO) Tedarik Ve Lojistik Daire Başkanlığı,  Batman Bölge Müdürlüğüne bağlı muhtelif üretim kamplarında kimyasal depolama alanları ve geçici depolama alanları için sundurma yaptırılacaktır.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.