Depremzede Ailelere ve Çocuklara Moral Gezisi

Güncel 12.03.2023 - 21:55, Güncelleme: 12.03.2023 - 21:55 2506+ kez okundu.
 

Depremzede Ailelere ve Çocuklara Moral Gezisi

Siirt’te misafir edilen depremzede aileler ve çocukları kentin tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.
Siirt’te ağırlanan depremzede aileler ve çocukları, Siirt Valiliği koordinasyonunda Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Vefa gönüllüleri ile birlikte Siirt’in tarihi ve kültürel yerlerini gezdi. Afet bölgesinden Siirt’te misafir gelen ve Kredi Yurtlar Kurumunda ağırlanan depremzede aileler, çocuklar ve gönüllüler ile Siirt’in Tillo ilçesindeki tarihi, kültürel ve doğa güzelliklerini gezdi. Siirt Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsler ile Tillo ilçesine giden aileler, İsmail Fakirullah Hazretleri ve İbrahim Hakkı Hazretlerinin türbesi, Tillo Kalesi ve Tillo Seyir terasını gezerek, botan vadisinin eşsiz doğa güzelliklerini gezdiler. Afetzede aileler, keyifli vakit geçirdiklerini, yaşadıkları stresten az da olsa uzaklaşma fırsatı bulduklarını belirterek, kendilerine bu imkânı sunan Siirt Valiliğine, ilgili kamu kurumlarına ve gönüllü gençlere teşekkür ettiler. Siirt Valiliği himayelerinde, kentte misafir edilen afetzede aileler ve çocukları sosyal yaşama motive edecek faaliyet ve etkinlikler devam edecektir.
Siirt’te misafir edilen depremzede aileler ve çocukları kentin tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.

Siirt’te ağırlanan depremzede aileler ve çocukları, Siirt Valiliği koordinasyonunda Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Vefa gönüllüleri ile birlikte Siirt’in tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.

Afet bölgesinden Siirt’te misafir gelen ve Kredi Yurtlar Kurumunda ağırlanan depremzede aileler, çocuklar ve gönüllüler ile Siirt’in Tillo ilçesindeki tarihi, kültürel ve doğa güzelliklerini gezdi.

Siirt Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsler ile Tillo ilçesine giden aileler, İsmail Fakirullah Hazretleri ve İbrahim Hakkı Hazretlerinin türbesi, Tillo Kalesi ve Tillo Seyir terasını gezerek, botan vadisinin eşsiz doğa güzelliklerini gezdiler.

Afetzede aileler, keyifli vakit geçirdiklerini, yaşadıkları stresten az da olsa uzaklaşma fırsatı bulduklarını belirterek, kendilerine bu imkânı sunan Siirt Valiliğine, ilgili kamu kurumlarına ve gönüllü gençlere teşekkür ettiler.

Siirt Valiliği himayelerinde, kentte misafir edilen afetzede aileler ve çocukları sosyal yaşama motive edecek faaliyet ve etkinlikler devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.