Depremzedeler yararına kermes

Güncel 12.03.2023 - 22:01, Güncelleme: 12.03.2023 - 22:01 2084+ kez okundu.
 

Depremzedeler yararına kermes

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde mağdur olan vatandaşlara destek olmak amacıyla kermesler düzenlendi.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde mağdur olan vatandaşlara destekler sürüyor. Kurtalan İmam Hatip Ortaokulu ve Kayabağlar Ahmet Cevat Sevgili İlkokulu öğrencileri depremzedeler yararına kermes düzenledi. Okul bahçelerinde düzenlenen kermeslerde öğrenciler evde hazırladıkları ürünleri satışa sunarak gelirlerini depremzedelere bağışladı. Kayabağlar beldesinde Ahmet Cevat Sevgili İlkokulu öğrencilerinin düzenlediği kermese katılan Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, kermesin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve velilere teşekkür etti.    
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde mağdur olan vatandaşlara destek olmak amacıyla kermesler düzenlendi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde mağdur olan vatandaşlara destekler sürüyor.

Kurtalan İmam Hatip Ortaokulu ve Kayabağlar Ahmet Cevat Sevgili İlkokulu öğrencileri depremzedeler yararına kermes düzenledi.

Okul bahçelerinde düzenlenen kermeslerde öğrenciler evde hazırladıkları ürünleri satışa sunarak gelirlerini depremzedelere bağışladı.

Kayabağlar beldesinde Ahmet Cevat Sevgili İlkokulu öğrencilerinin düzenlediği kermese katılan Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, kermesin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve velilere teşekkür etti.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.