Depremzedelere yardımlar sürüyor

Güncel 05.03.2023 - 21:04, Güncelleme: 05.03.2023 - 21:04 1716+ kez okundu.
 

Depremzedelere yardımlar sürüyor

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kurtalan’da da depremzedelere yardımlar sürüyor.
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle Kurtalan’da depremzedelere yönelik yapılan yardımlar deprem bölgesine ulaştırılmaya devam ediyor. Felaketin yaşandığı ilk günden bu yana Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi’nin koordinasyonunda vatandaşlar tarafından yapılan yardımlar deprem bölgesindeki afetzedelere ulaştırıldı. Son olarak deprem bölgesine ulaştırılmak üzere 7 bin 500 ayçiçek yağı yüklü yardım tırı Kahramanmaraş’a gönderildi.
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kurtalan’da da depremzedelere yardımlar sürüyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle Kurtalan’da depremzedelere yönelik yapılan yardımlar deprem bölgesine ulaştırılmaya devam ediyor.

Felaketin yaşandığı ilk günden bu yana Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi’nin koordinasyonunda vatandaşlar tarafından yapılan yardımlar deprem bölgesindeki afetzedelere ulaştırıldı.

Son olarak deprem bölgesine ulaştırılmak üzere 7 bin 500 ayçiçek yağı yüklü yardım tırı Kahramanmaraş’a gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.