Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Güncel 06.03.2022 - 20:34, Güncelleme: 06.03.2022 - 20:34 1518+ kez okundu.
 

Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Türkiye Wuşhu Kung Fu Tuishou Şampiyonası'nda Dereceye giren sporcular ödüllendirildi.
Antalya'da düzenlenen Wuşhu Kung Fu Tuishou Şampiyonası'nda dereceye giren minik ve genç sporcular, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adil Taşkıran ve Antrenör Edip Dalkılıç ile birlikte Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’i makamında ziyaret etti.Kurtalan Kaymakamlığı’nın destekleri ile Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren takımın sporcularını gösterdikleri başarı dolayısı ile tebrik eden Tekin, başarılı sporcuları çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi. Birçok spor dalında gerek hem Kaymakamlık hem de Belediye olarak destek verdiklerini belirten Tekin, spor kulüplerine desteklerinin devam edeceğini ifade ederek bütün sporculara başarılar diledi.Antalya’da düzenlenen Wuşhu Kung Fu Tuishou Şampiyonası'nda Sena Baysal gençler Türkiye şampiyonu olurken Burak Işık Yıldızlar Türkiye 2.'si, Civan Serhat Gülmez Yıldızlar Türkiye 2.'si, Muhammed Cevher Göktürk Minik Yıldızlar Türkiye 3.'sü, Umut Dalkılıç Minik Yıldızlar Türkiye 3.'sü, Ahmet Alver Yıldızlar Türkiye 3.'sü ve Edip Dalkılıç Büyükler Türkiye 3.’sü oldu. 
Türkiye Wuşhu Kung Fu Tuishou Şampiyonası'nda Dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Antalya'da düzenlenen Wuşhu Kung Fu Tuishou Şampiyonası'nda dereceye giren minik ve genç sporcular, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adil Taşkıran ve Antrenör Edip Dalkılıç ile birlikte Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’i makamında ziyaret etti.
Kurtalan Kaymakamlığı’nın destekleri ile Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren takımın sporcularını gösterdikleri başarı dolayısı ile tebrik eden Tekin, başarılı sporcuları çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.
Birçok spor dalında gerek hem Kaymakamlık hem de Belediye olarak destek verdiklerini belirten Tekin, spor kulüplerine desteklerinin devam edeceğini ifade ederek bütün sporculara başarılar diledi.
Antalya’da düzenlenen Wuşhu Kung Fu Tuishou Şampiyonası'nda Sena Baysal gençler Türkiye şampiyonu olurken Burak Işık Yıldızlar Türkiye 2.'si, Civan Serhat Gülmez Yıldızlar Türkiye 2.'si, Muhammed Cevher Göktürk Minik Yıldızlar Türkiye 3.'sü, Umut Dalkılıç Minik Yıldızlar Türkiye 3.'sü, Ahmet Alver Yıldızlar Türkiye 3.'sü ve Edip Dalkılıç Büyükler Türkiye 3.’sü oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.