Deryalar Güven Tazeledi

Güncel 13.02.2022 - 21:42, Güncelleme: 13.02.2022 - 21:42 2129+ kez okundu.
 

Deryalar Güven Tazeledi

Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına yeniden Hikmet Deryalar seçildi.
Kurtalan Beyaz Saray Konferans Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını Ekrem Karataş yaptı.Salt çoğunluğun sağlanmasının ardından tek listeyle yapılan seçimde oyların tamamını alan Deryalar, yeniden başkanlığa seçildi.Deryalar, seçim sonrası yaptığı konuşmada, "22 yıl önce hep beraber kurduğumuz Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odasını bugünlere getirdik. Şoförlerimiz daha önce bir plaka işlemi için Siirt'e gitmek zorunda kalıyordu. Halkımıza hizmet etmek bizleri sevindiriyor. Üyelerimiz tekrar teveccüh göstererek beni başkanlığa layık gördüler. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.Kurtalan-Siirt karayolunun yıllardır tamamlanmamasından yakınan Deryalar,“19 yıl önce başlanan ve bir türlü tamamlanamayan Kurtalan-Siirt karayolunda üzücü kazalar meydana geliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Siirt ziyaretinde yolun durumu ile ilgili dosya sunarak taleplerimizi ilettik. Umuyoruz ki yol bir an önce tamamlanarak halkın hizmetine sunulur. Siirt’in bir diğer sorunu ise uçakların inmekte zorluk çektiği Siirt Havaalanı. Uçaklar, fiziki olarak yetersiz olan Siirt Havaalanına iniş yapamadıkları için çevre illere inmek zorunda kalıyor. Siirt’in havaalanına binlerce lira masraf yapılmasına rağmen uçaklar iniş yapamıyor. Siirt’te havaalanı yapılmasına en uygun yer Kurtalan’dır. İlçemizde bir havaalanı yapılması talebimizi yineliyoruz. Özellikle nakliyeci esnafımızın ÖTV ve KDV oranlarının indirilmesini istiyoruz.” Dedi.Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyon Başkanı Feyzi Apaydın’ın mesajının okunmasının ardından oda üyelerine yemek ikramında bulunuldu.
Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına yeniden Hikmet Deryalar seçildi.

Kurtalan Beyaz Saray Konferans Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını Ekrem Karataş yaptı.
Salt çoğunluğun sağlanmasının ardından tek listeyle yapılan seçimde oyların tamamını alan Deryalar, yeniden başkanlığa seçildi.
Deryalar, seçim sonrası yaptığı konuşmada, "22 yıl önce hep beraber kurduğumuz Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odasını bugünlere getirdik. Şoförlerimiz daha önce bir plaka işlemi için Siirt'e gitmek zorunda kalıyordu. Halkımıza hizmet etmek bizleri sevindiriyor. Üyelerimiz tekrar teveccüh göstererek beni başkanlığa layık gördüler. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Kurtalan-Siirt karayolunun yıllardır tamamlanmamasından yakınan Deryalar,
“19 yıl önce başlanan ve bir türlü tamamlanamayan Kurtalan-Siirt karayolunda üzücü kazalar meydana geliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Siirt ziyaretinde yolun durumu ile ilgili dosya sunarak taleplerimizi ilettik. Umuyoruz ki yol bir an önce tamamlanarak halkın hizmetine sunulur. Siirt’in bir diğer sorunu ise uçakların inmekte zorluk çektiği Siirt Havaalanı. Uçaklar, fiziki olarak yetersiz olan Siirt Havaalanına iniş yapamadıkları için çevre illere inmek zorunda kalıyor. Siirt’in havaalanına binlerce lira masraf yapılmasına rağmen uçaklar iniş yapamıyor. Siirt’te havaalanı yapılmasına en uygun yer Kurtalan’dır. İlçemizde bir havaalanı yapılması talebimizi yineliyoruz. Özellikle nakliyeci esnafımızın ÖTV ve KDV oranlarının indirilmesini istiyoruz.” Dedi.
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyon Başkanı Feyzi Apaydın’ın mesajının okunmasının ardından oda üyelerine yemek ikramında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.