Deva Kurtalan İlçe Başkanı Zakir Tuna,“Ekonominin Deva’sı biziz”

Güncel 19.12.2021 - 17:56, Güncelleme: 19.12.2021 - 17:56 1437+ kez okundu.
 

Deva Kurtalan İlçe Başkanı Zakir Tuna,“Ekonominin Deva’sı biziz”

Deva Kurtalan İlçe Başkanı Zakir Tuna, son günlerde yaşanan fiyat artışının vatandaşı olumsuz yönde etkilediğini belirterek, “Ekonominin Deva’sı biziz” dedi.
Deva Kurtalan İlçe Başkanı Zakir Tuna, ziyaret ettikleri vatandaşların sohbetlerinde en çok şikayet edilen konuların başında ekonominin geldiğini söyledi. Tuna, halkın Ali Babacan’a güvendiğini belirterek, “Kurtalan Deva Partisi olarak, genel başkanımızın geçmişte yaptığı şu anda da parti programımızı halkımıza anlatmaya, hiçbir şekilde hamasete gösterişe yer vermeden samimiyetin, muhabbetin ve hoşgörünün olduğu yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakacak bir ülkenin inşaası için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.Kurtalan coğrafi olarak verimli topraklara sahip olduğunu ama maalesef ki tarımın ve hayvancılığın adeta bitme noktasına geldiğini üzülerek belirtmek istiyorum. Gençlerimizin işsizlikten kaynaklı batıya büyük şehirlere Marmarislere gitmesine çok üzülüyoruz.Planlı ve programlı bir tarım politikası ve istihdam sahalarıyla hep beraber ilçemizi, memleketimizi Deva iktidarıyla kalkındıracağız.Başta genel başkanımız Ali Babacan olmak üzere, kurucularımız ve Deva partisi olarak hakka, hukuka riayet ederek, güzel bir Türkiye için yola çıktık ve Allah’tan da bizleri milletimize ve Kurtalan’a karşı mahcup etmemesi için dua ve temennide bulunuyoruz.” dedi. 
Deva Kurtalan İlçe Başkanı Zakir Tuna, son günlerde yaşanan fiyat artışının vatandaşı olumsuz yönde etkilediğini belirterek, “Ekonominin Deva’sı biziz” dedi.

Deva Kurtalan İlçe Başkanı Zakir Tuna, ziyaret ettikleri vatandaşların sohbetlerinde en çok şikayet edilen konuların başında ekonominin geldiğini söyledi.
Tuna, halkın Ali Babacan’a güvendiğini belirterek,
“Kurtalan Deva Partisi olarak, genel başkanımızın geçmişte yaptığı şu anda da parti programımızı halkımıza anlatmaya, hiçbir şekilde hamasete gösterişe yer vermeden samimiyetin, muhabbetin ve hoşgörünün olduğu yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakacak bir ülkenin inşaası için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.
Kurtalan coğrafi olarak verimli topraklara sahip olduğunu ama maalesef ki tarımın ve hayvancılığın adeta bitme noktasına geldiğini üzülerek belirtmek istiyorum.
Gençlerimizin işsizlikten kaynaklı batıya büyük şehirlere Marmarislere gitmesine çok üzülüyoruz.
Planlı ve programlı bir tarım politikası ve istihdam sahalarıyla hep beraber ilçemizi, memleketimizi Deva iktidarıyla kalkındıracağız.
Başta genel başkanımız Ali Babacan olmak üzere, kurucularımız ve Deva partisi olarak hakka, hukuka riayet ederek, güzel bir Türkiye için yola çıktık ve Allah’tan da bizleri milletimize ve Kurtalan’a karşı mahcup etmemesi için dua ve temennide bulunuyoruz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.