DEVA Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Mehmet Zakir Tuna; “Esnafımız Zor Durumda”

Güncel 24.07.2022 - 20:57, Güncelleme: 24.07.2022 - 20:57 2484+ kez okundu.
 

DEVA Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Mehmet Zakir Tuna; “Esnafımız Zor Durumda”

DEVA Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Mehmet Zakir Tuna, ekonomik kriz nedeniyle esnafın zor durumda olduğunu söyledi.
Yaşanan ekonomik krizden en çok esnafların etkilendiğini aktaran Tuna, artan elektrik, Bağ-kur primleri ve esnafın girdi maliyetleri nedeniyle zor günler yaşadığını belirterek, “Esnaf ve sanatkarlarımız yaşanan bu krizden en çok etkilenen kesim olarak mağdur durumda. Elektrik, doğalgaz ve Bağkur primlerini ödemeyecek durumda olan esnafımız böyle giderse işyerlerini kapatmak zorunda kalacaklarını söylüyorlar” dedi.Her fırsatta esnaf ile bir araya gelerek sorunlarını dinlediğini belirten Tuna, esnafın zor durumda olduğunu söyleyerek, "Esnaf girdi maliyetlerinin artışı ve ekonomik kriz nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyor. Esnafımıza desteklerin yapılması ve onların ayakta tutulması gerekiyor. İktidarın yanlış politikaları ile halkımız şuan çok zor durumda. DEVA Partisi olarak İktidara geldiğimizde ilk 6 ay içerisinde ekonomide ciddi bir rahatlama sağlayacak adımlar atılacaktır. Şu ana kadar 11 Eylem Planı kamuoyu ile paylaşıldı. İnşaallah, halkımızı ve esnafımızı bu darboğazdan kurtaracağız” dedi.
DEVA Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Mehmet Zakir Tuna, ekonomik kriz nedeniyle esnafın zor durumda olduğunu söyledi.

Yaşanan ekonomik krizden en çok esnafların etkilendiğini aktaran Tuna, artan elektrik, Bağ-kur primleri ve esnafın girdi maliyetleri nedeniyle zor günler yaşadığını belirterek, “Esnaf ve sanatkarlarımız yaşanan bu krizden en çok etkilenen kesim olarak mağdur durumda. Elektrik, doğalgaz ve Bağkur primlerini ödemeyecek durumda olan esnafımız böyle giderse işyerlerini kapatmak zorunda kalacaklarını söylüyorlar” dedi.
Her fırsatta esnaf ile bir araya gelerek sorunlarını dinlediğini belirten Tuna, esnafın zor durumda olduğunu söyleyerek,
"Esnaf girdi maliyetlerinin artışı ve ekonomik kriz nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyor. Esnafımıza desteklerin yapılması ve onların ayakta tutulması gerekiyor. İktidarın yanlış politikaları ile halkımız şuan çok zor durumda. DEVA Partisi olarak İktidara geldiğimizde ilk 6 ay içerisinde ekonomide ciddi bir rahatlama sağlayacak adımlar atılacaktır. Şu ana kadar 11 Eylem Planı kamuoyu ile paylaşıldı. İnşaallah, halkımızı ve esnafımızı bu darboğazdan kurtaracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.