Deva Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Tuna: “Zamlar vatandaşımızın belini büktü”

Güncel 07.11.2021 - 18:55, Güncelleme: 07.11.2021 - 18:55 1001+ kez okundu.
 

Deva Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Tuna: “Zamlar vatandaşımızın belini büktü”

DEVA Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Mehmet Zakir Tuna, özellikle son dönemde her gün gelen zamların vatandaşın alım gücünün iyice düştüğünü belirterek, mevcut iktidarın ülkeyi ekonomik yönden uçuruma sürüklediğini söyledi.
İlçe Başkanı Mehmet Zakir Tuna, yaptığı açıklamada; gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Tuna, bölgenin en önemli tarım arazilerine sahip Kurtalan’da tarımın bitme noktasına geldiğini belirtti.Mazot, Gübre ve diğer girdiler nedeniyle çiftçinin tarlasını ekmekte zorluk çektiğini aktaran Tuna,“Kuraklık nedeniyle zaten zor zamanlar geçiren çiftçilerimiz fahiş şekilde fiyat artışı yaşanan gübre ve mazot fiyatları nedeniyle tarlasını ekemez duruma geldi. Kara kara düşünen çiftçimiz büyük sıkıntı içerisindedir. Aynı şekilde esnafımız, asgari ücretlimiz, işçimiz ve memurumuz kısacası toplumun her kesimi şuan aynı sıkıntıyı yaşıyor. Akaryakıta her gün gelen zamlarla vatandaşlarımız artık araçlarına binmeye korkar hale geldi. Aynı şekilde artan gıda fiyatları nedeniyle vatandaşlarımız marketlerde ihtiyaçlarını alamaz hale geldi. ”dedi.Esnafından asgari ücretlisine toplumun tamamının ekonomik yönden sıkıntı içerisinde olduğunu belirten Tuna,“Toplumumuzun her kesimi enflasyon altında eziliyor. Her geçen gün Türk Lirası değer kaybetmeye devam ediyor. İğneden ipliğe her gün gelen zamlarla geçim sağlamak her geçen gün zorlaşıyor. İlk seçimde halkımız artık bu kötü gidişe dur diyecektir. Bizim iktidar dönemimizde halkımız, huzura refaha kavuşacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.
DEVA Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Mehmet Zakir Tuna, özellikle son dönemde her gün gelen zamların vatandaşın alım gücünün iyice düştüğünü belirterek, mevcut iktidarın ülkeyi ekonomik yönden uçuruma sürüklediğini söyledi.

İlçe Başkanı Mehmet Zakir Tuna, yaptığı açıklamada; gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Tuna, bölgenin en önemli tarım arazilerine sahip Kurtalan’da tarımın bitme noktasına geldiğini belirtti.
Mazot, Gübre ve diğer girdiler nedeniyle çiftçinin tarlasını ekmekte zorluk çektiğini aktaran Tuna,
“Kuraklık nedeniyle zaten zor zamanlar geçiren çiftçilerimiz fahiş şekilde fiyat artışı yaşanan gübre ve mazot fiyatları nedeniyle tarlasını ekemez duruma geldi. Kara kara düşünen çiftçimiz büyük sıkıntı içerisindedir. Aynı şekilde esnafımız, asgari ücretlimiz, işçimiz ve memurumuz kısacası toplumun her kesimi şuan aynı sıkıntıyı yaşıyor. Akaryakıta her gün gelen zamlarla vatandaşlarımız artık araçlarına binmeye korkar hale geldi. Aynı şekilde artan gıda fiyatları nedeniyle vatandaşlarımız marketlerde ihtiyaçlarını alamaz hale geldi. ”dedi.
Esnafından asgari ücretlisine toplumun tamamının ekonomik yönden sıkıntı içerisinde olduğunu belirten Tuna,
“Toplumumuzun her kesimi enflasyon altında eziliyor. Her geçen gün Türk Lirası değer kaybetmeye devam ediyor. İğneden ipliğe her gün gelen zamlarla geçim sağlamak her geçen gün zorlaşıyor. İlk seçimde halkımız artık bu kötü gidişe dur diyecektir. Bizim iktidar dönemimizde halkımız, huzura refaha kavuşacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.