Deva’dan Gazetemize Ziyaret

Güncel 16.01.2022 - 21:06, Güncelleme: 16.01.2022 - 21:06 2140+ kez okundu.
 

Deva’dan Gazetemize Ziyaret

DEVA Partisi Kurtalan İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kurtalan Gazetesi’ni ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette tüm çalışanların Gazeteciler Günü’nü kutlayan teşkilat yönetimi, özgür ve tarafsız basının demokrasinin olmazsa olmazları arasında yer aldığını ifade etti.DEVA Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Zakir Tuna, ve İlçe yönetim Kurulu üyeleri Kadir İleri ve Adnan Başaran, Kurtalan Gazetesi’ni ziyaret ederek çalışanların Gazeteciler Günü’nü kutladı.Basının toplumun sesine ses olduğunu ve her zaman özgür ve tarafsız bir şekilde güçlendirilmesi gerektiğini ifade eden İlçe Başkanı Zakir Tuna, demokrasinin olmazsa olmazlarından birinin de özgür ve tarafsız basın olduğunu dile getirdi.
DEVA Partisi Kurtalan İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kurtalan Gazetesi’ni ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette tüm çalışanların Gazeteciler Günü’nü kutlayan teşkilat yönetimi, özgür ve tarafsız basının demokrasinin olmazsa olmazları arasında yer aldığını ifade etti.
DEVA Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Zakir Tuna, ve İlçe yönetim Kurulu üyeleri Kadir İleri ve Adnan Başaran, Kurtalan Gazetesi’ni ziyaret ederek çalışanların Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Basının toplumun sesine ses olduğunu ve her zaman özgür ve tarafsız bir şekilde güçlendirilmesi gerektiğini ifade eden İlçe Başkanı Zakir Tuna, demokrasinin olmazsa olmazlarından birinin de özgür ve tarafsız basın olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.