DEVA’dan mitinge davet

Güncel 18.09.2022 - 21:13, Güncelleme: 18.09.2022 - 21:13 1383+ kez okundu.
 

DEVA’dan mitinge davet

DEVA Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Mehmet Zakir Tuna, 25 Eylül Pazar günü Saat 16.00’da Siirt 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Genel Başkanları Ali Babacan’ın katılımı gerçekleştirilecek mitinge tüm Kurtalan halkını davet etti.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kurtalan İlçe Başkanı Mehmet Zakir Tuna, yaptığı açıklamada Genel Başkanları Ali Babacan’ın Siirt’te yapacağı mitinge yoğun bir katılım beklediklerini söyledi.Miting hazırlıklarının sürdüğünü aktaran Tuna,“Kurtalan’da teşkilatımızı oluşturduğumuz günden bu yana halkımızın yanında yer alarak sahada çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlçemizin her köşesini adım adım gezerek partimizin politikaları ve çalışmalarını halkımıza anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın samimi yaklaşımları artık iktidar değişikliğinin zamanın geldiği ve geçtiğini gösteriyor. Çiftçimiz, esnafımız, işçimiz, memurumuz, asgari ücretlimiz ve kısacası tüm kesimler ekonomik anlamda sıkıntı çekiyor. Partimize çok yoğun bir teveccüh var. Ülkenin refaha kavuşması için çareler üreten değerli genel başkanımız halkımız ile buluşmaya devam ediyor. Partimizin genel başkanı Sayın Ali Babacan 4. mitingini Siirt’te 25 Eylül Pazar Günü Saat 16.00’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleştirecek. Mitingimize tüm Kurtalanlı hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.
DEVA Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Mehmet Zakir Tuna, 25 Eylül Pazar günü Saat 16.00’da Siirt 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Genel Başkanları Ali Babacan’ın katılımı gerçekleştirilecek mitinge tüm Kurtalan halkını davet etti.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kurtalan İlçe Başkanı Mehmet Zakir Tuna, yaptığı açıklamada Genel Başkanları Ali Babacan’ın Siirt’te yapacağı mitinge yoğun bir katılım beklediklerini söyledi.
Miting hazırlıklarının sürdüğünü aktaran Tuna,
“Kurtalan’da teşkilatımızı oluşturduğumuz günden bu yana halkımızın yanında yer alarak sahada çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlçemizin her köşesini adım adım gezerek partimizin politikaları ve çalışmalarını halkımıza anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın samimi yaklaşımları artık iktidar değişikliğinin zamanın geldiği ve geçtiğini gösteriyor. Çiftçimiz, esnafımız, işçimiz, memurumuz, asgari ücretlimiz ve kısacası tüm kesimler ekonomik anlamda sıkıntı çekiyor. Partimize çok yoğun bir teveccüh var. Ülkenin refaha kavuşması için çareler üreten değerli genel başkanımız halkımız ile buluşmaya devam ediyor. Partimizin genel başkanı Sayın Ali Babacan 4. mitingini Siirt’te 25 Eylül Pazar Günü Saat 16.00’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleştirecek. Mitingimize tüm Kurtalanlı hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.