Dilek, Barolar Birliği Yönetim Kuruluna Seçildi

Güncel 06.12.2021 - 00:05, Güncelleme: 06.12.2021 - 00:05 1400+ kez okundu.
 

Dilek, Barolar Birliği Yönetim Kuruluna Seçildi

Kurtalanlı hemsehrimiz Nizam Dilek Barolar Birliği Yönetim Kuruluna Seçildi.
Siirt Baro Başkanı Nizam Dilek, Metin Feyzioğlu kadrosundan seçime giderek Feyzioğlu'ndan daha fazla oy aldı ve listeyi deldi. Dilek, böylece yeni BARO Başkanı Erinç Sağkan'ın yönetimine girmeye hak kazandı. Hemşerimiz Dilek, yaptığı açıklamada; "Bugün yapılan Türkiye Barolar Birliği’nin 36. Olağan Genel Kurulu’nda delegelerin teveccühüyle birlik yönetim kurulu üyeliğine seçildim.  Destek veren delegasyona ve tüm başkanlarıma teşekkür eder, sonucun tüm meslektaşlarımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim." dedi.
Kurtalanlı hemsehrimiz Nizam Dilek Barolar Birliği Yönetim Kuruluna Seçildi.

Siirt Baro Başkanı Nizam Dilek, Metin Feyzioğlu kadrosundan seçime giderek Feyzioğlu'ndan daha fazla oy aldı ve listeyi deldi. Dilek, böylece yeni BARO Başkanı Erinç Sağkan'ın yönetimine girmeye hak kazandı.

Hemşerimiz Dilek, yaptığı açıklamada;

"Bugün yapılan Türkiye Barolar Birliği’nin 36. Olağan Genel Kurulu’nda delegelerin teveccühüyle birlik yönetim kurulu üyeliğine seçildim. 

Destek veren delegasyona ve tüm başkanlarıma teşekkür eder, sonucun tüm meslektaşlarımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.