Duvardan atlayan kişi karnına saplanan çekpas sapı ile hastaneye kaldırıldı

Güncel 05.04.2021 - 10:19, Güncelleme: 05.04.2021 - 10:19 2345+ kez okundu.
 

Duvardan atlayan kişi karnına saplanan çekpas sapı ile hastaneye kaldırıldı

Siirt'te duvardan atlarken karnına çekpas sapı saplanan kişi hastaneye kaldırıldı.
Alınan bilgiye göre, Algül Mahallesi'nde yaşayan Ahmet Ekinci (36), evinin damındaki güvercinlere yem vermek için yaklaşık bir metre yükseklikteki duvara çıktı.Duvardan atladığı sırada çekpas sapının üzerine düşen Ekinci, karnına saplanan çekpas sapı ile Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Doktarların müdahalesi ile Ekinci'nin karnına saplanan çubuk çıkarıldı.Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Enver Ay, serviste tedavisi süren Ekinci'nin hayati tehlikeyi atlattığını belirtti.Ay, "Çekpas çubuğu kemerinin altından 15-20 santimetre karnına girmişti. İyi tarafı çubuğun karnının içine girmeden cilt altında kalmasıydı. Çok şükür hasta ameliyata alınmadan acil serviste yapılan operasyonla sağlığına kavuştu." dedi.
Siirt'te duvardan atlarken karnına çekpas sapı saplanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Algül Mahallesi'nde yaşayan Ahmet Ekinci (36), evinin damındaki güvercinlere yem vermek için yaklaşık bir metre yükseklikteki duvara çıktı.
Duvardan atladığı sırada çekpas sapının üzerine düşen Ekinci, karnına saplanan çekpas sapı ile Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Doktarların müdahalesi ile Ekinci'nin karnına saplanan çubuk çıkarıldı.
Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Enver Ay, serviste tedavisi süren Ekinci'nin hayati tehlikeyi atlattığını belirtti.
Ay, "Çekpas çubuğu kemerinin altından 15-20 santimetre karnına girmişti. İyi tarafı çubuğun karnının içine girmeden cilt altında kalmasıydı. Çok şükür hasta ameliyata alınmadan acil serviste yapılan operasyonla sağlığına kavuştu." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.