Edip’ten İlçemize Ziyaret

Güncel 05.06.2022 - 20:21, Güncelleme: 05.06.2022 - 20:21 1953+ kez okundu.
 

Edip’ten İlçemize Ziyaret

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, ilçemizi ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, çeşitli incelemeler ve okul ziyaretleri kapsamında ilçemize ziyaret gerçekleştirdi. Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, ilk olarak Medeniyet Kolejini ziyaret etti.Okulda yapılan çalışmalar ve okulun teknik yapısı ile ilgili okul müdüründen bilgi alan Edip, okulda öğrenim gören öğrenciler ile sohbet edip başarı dileklerinde bulundu.Kurtalan Kaymakamlığının kadınlar için oluşturduğu "Kurtalan Hanımeller Kadın Girişimi Üretim İşletme Kooperatifini" ziyaret ederek burada kadın eli ile üretilen ürünlerin değerli ve anlamlı olduğunu belirten Edip, kadın girişimcilere başarılar diledi. Kurtalan Öğretmenevi Toplantı Salonunda öğretmenlerle bir araya gelen Edip, ilçede Fen Lisesi ve Bilim Sanat Merkezinin kurulacağını söyledi.Edip, “Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi” sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınavda dikkat edilecek hususlar ve ilçede yapılacak eğitim yatırımları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.Edip, Kurtalan Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.Edip’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat ve ilçe şube müdürleri eşlik etti.
Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, ilçemizi ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, çeşitli incelemeler ve okul ziyaretleri kapsamında ilçemize ziyaret gerçekleştirdi.
Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, ilk olarak Medeniyet Kolejini ziyaret etti.
Okulda yapılan çalışmalar ve okulun teknik yapısı ile ilgili okul müdüründen bilgi alan Edip, okulda öğrenim gören öğrenciler ile sohbet edip başarı dileklerinde bulundu.
Kurtalan Kaymakamlığının kadınlar için oluşturduğu "Kurtalan Hanımeller Kadın Girişimi Üretim İşletme Kooperatifini" ziyaret ederek burada kadın eli ile üretilen ürünlerin değerli ve anlamlı olduğunu belirten Edip, kadın girişimcilere başarılar diledi.
Kurtalan Öğretmenevi Toplantı Salonunda öğretmenlerle bir araya gelen Edip, ilçede Fen Lisesi ve Bilim Sanat Merkezinin kurulacağını söyledi.
Edip, “Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi” sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınavda dikkat edilecek hususlar ve ilçede yapılacak eğitim yatırımları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Edip, Kurtalan Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.
Edip’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat ve ilçe şube müdürleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.