“Eğitime Destek Platformu Siirt Koordinasyon Toplantısı” düzenlendi

Güncel 29.01.2023 - 22:25, Güncelleme: 29.01.2023 - 22:25 2588+ kez okundu.
 

“Eğitime Destek Platformu Siirt Koordinasyon Toplantısı” düzenlendi

Siirt’te “Eğitime Destek Platformu Siirt Koordinasyon Toplantısı” düzenlendi.
Millet Bahçesinde yapılan toplantıya, Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun yanı sıra Sinop 25. Dönem AK Parti Milletvekili Cengiz Tokmak, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt Ak Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda, Siirt’teki eğitim ve öğretimin her kademede gelişmesine yönelik yürütülecek faaliyetler değerlendirildi. Toplantı sonunda değerlendirmelerde bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, ‘Eğitim çağındaki çocuk ve gençlerin milli ve manevi değerlere sahip bir şekilde yetişmelerini sağlamak amacıyla toplantının düzenlendiğini belirterek, şehrimizdeki eğitim ve öğretimin her kademede gelişmesi için istişarelerde bulunduklarını’ söyledi. Toplantı, karşılıklı görüş ve önerilerin paylaşmasının ardından sona erdi.
Siirt’te “Eğitime Destek Platformu Siirt Koordinasyon Toplantısı” düzenlendi.

Millet Bahçesinde yapılan toplantıya, Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun yanı sıra Sinop 25. Dönem AK Parti Milletvekili Cengiz Tokmak, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt Ak Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Siirt’teki eğitim ve öğretimin her kademede gelişmesine yönelik yürütülecek faaliyetler değerlendirildi.

Toplantı sonunda değerlendirmelerde bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, ‘Eğitim çağındaki çocuk ve gençlerin milli ve manevi değerlere sahip bir şekilde yetişmelerini sağlamak amacıyla toplantının düzenlendiğini belirterek, şehrimizdeki eğitim ve öğretimin her kademede gelişmesi için istişarelerde bulunduklarını’ söyledi.

Toplantı, karşılıklı görüş ve önerilerin paylaşmasının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.