Ekmeğe zam...

Güncel 28.02.2021 - 22:25, Güncelleme: 28.02.2021 - 22:25 2229+ kez okundu.
 

Ekmeğe zam...

Kurtalan’da 1,25 liraya satılan 200 gramlık ekmeğin fiyatı 1,5 liraya çıkarıldı.
Kurtalan’da, fırın, market ve büfelerde 1,25 liraya satılan 200 gramlık ekmeğin fiyatı 1,5 liraya çıkartıldı.Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş zam kararının Siirt’te kurulan komisyonun kararı doğrultusunda alındığını söyledi.Karataş, fırıncılar un fiyatlarında ve işçi maliyetlerinde yaşanan artıştan dolayı ekmeğe zam yapılması talebinde bulunduğunu belirterek şunları söyledi,“Fırıncı esnafının talebi üzerine Siirt’te kurulan aralarında Belediye Başkanlığı, Ticaret Odası Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği ve Ticaret İl Müdürlüğü’nden oluşan komisyonun aldığı karar doğrultusunda ekmeğe zam yapıldı. Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bu kararı fırıncı esnafına tebliğ ettik. 1,25 liraya satılan 200 gramlık ekmeğin fiyatı 1,5 liraya satışa sunulmaya başlandı.” dedi.
Kurtalan’da 1,25 liraya satılan 200 gramlık ekmeğin fiyatı 1,5 liraya çıkarıldı.

Kurtalan’da, fırın, market ve büfelerde 1,25 liraya satılan 200 gramlık ekmeğin fiyatı 1,5 liraya çıkartıldı.
Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş zam kararının Siirt’te kurulan komisyonun kararı doğrultusunda alındığını söyledi.
Karataş, fırıncılar un fiyatlarında ve işçi maliyetlerinde yaşanan artıştan dolayı ekmeğe zam yapılması talebinde bulunduğunu belirterek şunları söyledi,
“Fırıncı esnafının talebi üzerine Siirt’te kurulan aralarında Belediye Başkanlığı, Ticaret Odası Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği ve Ticaret İl Müdürlüğü’nden oluşan komisyonun aldığı karar doğrultusunda ekmeğe zam yapıldı. Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bu kararı fırıncı esnafına tebliğ ettik. 1,25 liraya satılan 200 gramlık ekmeğin fiyatı 1,5 liraya satışa sunulmaya başlandı.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.