"En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi

Güncel 14.06.2021 - 18:13, Güncelleme: 14.06.2021 - 18:13 1424+ kez okundu.
 

"En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi

Siirt'te "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Yardımcısı Resul Özdemir başkanlığında ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla düzenlenen toplantıda projeye yönelik çalışmaların anlatıldığı bildirildi. Toplantının verimli geçtiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünce Bağımlılık Eylem Planı kapsamında uygulamaya konulan proje ile çocuk ve gençlerin uyuşturucu ve zararlı madde kullanımının önüne geçmek için anne duyarlılığının artırılması amaçlanıyor. İl genelinde anne ve çocukların uyuşturucu bataklığına düşmesini engellemeye yönelik tüm kurumların işbirliği ve koordinasyonunda çalışmalar sürecek." Açıklamada, toplantının, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli tarafından proje detaylarına ilişkin sunum yapılmasıyla sona erdiği belirtildi.
Siirt'te "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Yardımcısı Resul Özdemir başkanlığında ilgili kurum ve kuruluşların katılımıyla düzenlenen toplantıda projeye yönelik çalışmaların anlatıldığı bildirildi.

Toplantının verimli geçtiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünce Bağımlılık Eylem Planı kapsamında uygulamaya konulan proje ile çocuk ve gençlerin uyuşturucu ve zararlı madde kullanımının önüne geçmek için anne duyarlılığının artırılması amaçlanıyor. İl genelinde anne ve çocukların uyuşturucu bataklığına düşmesini engellemeye yönelik tüm kurumların işbirliği ve koordinasyonunda çalışmalar sürecek."

Açıklamada, toplantının, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli tarafından proje detaylarına ilişkin sunum yapılmasıyla sona erdiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.