Engelli ve eski hükümlü projelerinin son başvuru tarihi uzatıldı

Güncel 12.12.2021 - 19:38, Güncelleme: 12.12.2021 - 19:38 2133+ kez okundu.
 

Engelli ve eski hükümlü projelerinin son başvuru tarihi uzatıldı

Engelli ve eski hükümlü projelerinin son başvuru tarihi 17 Aralık 2021 tarihine kadar uzatıldı.
Engelli kendi işini kurma başvuruları e-devlet üzerinden, eski hükümlülerin ise Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Müdürlüklerine 17 Aralık 2021 tarihi mesai saati sonuna kadar yapılabilecektir. 'Engelli Hibe Desteği Proje Başvuru Kılavuzu' yer alan diğer proje başlıklarındaki başvurular ise 17 Aralık 2021 tarihi mesai saati sona erene kadar İl Müdürlüklerine veya Hizmet Merkezlerine 1 asıl ve 1 kopya olarak elden verilecek veya posta ile gönderilecektir. Siirt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, konuyla ilgili detay bilgi almak isteyen engelli ve eski hükümlüler ile kurum/kuruluşlar; Proje Birimine şahsen başvuru yapabilecektir.
Engelli ve eski hükümlü projelerinin son başvuru tarihi 17 Aralık 2021 tarihine kadar uzatıldı.

Engelli kendi işini kurma başvuruları e-devlet üzerinden, eski hükümlülerin ise Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Müdürlüklerine 17 Aralık 2021 tarihi mesai saati sonuna kadar yapılabilecektir.
'Engelli Hibe Desteği Proje Başvuru Kılavuzu' yer alan diğer proje başlıklarındaki başvurular ise 17 Aralık 2021 tarihi mesai saati sona erene kadar İl Müdürlüklerine veya Hizmet Merkezlerine 1 asıl ve 1 kopya olarak elden verilecek veya posta ile gönderilecektir. Siirt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, konuyla ilgili detay bilgi almak isteyen engelli ve eski hükümlüler ile kurum/kuruluşlar; Proje Birimine şahsen başvuru yapabilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.