EVSAD’tan Akülü Tekerlikli Sandalye Yardımı

Güncel 26.04.2022 - 14:36, Güncelleme: 26.04.2022 - 14:36 1755+ kez okundu.
 

EVSAD’tan Akülü Tekerlikli Sandalye Yardımı

EVSAD, Kurtalan’da ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.
Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği (EVSAD) Kurtalan Şubesi tarafından, Kurtalan’da yaşayan iki vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi. Kurtalan Devlet Hastanesi’nde düzenlenen etkinlikte 18 yaşındaki bedensel engelli Şükran Akyön ile 70 yaşındaki yürüme engelli Sekine Karataş’a tekerlikli sandalyeleri teslim edildi. EVSAD Kurtalan Şube Başkanı Yahya Menak, engellilerin yılda bir gün değil her gün hatırladıklarını söyledi. Vatandaşlara yardımlarının süreceğini belirten Menak, “İlçemizde engelli kardeşlerimizi tespit edip ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bize destek veren ve ihtiyaç sahibi engellilerin yardımına koşan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum.” dedi.
EVSAD, Kurtalan’da ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.

Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği (EVSAD) Kurtalan Şubesi tarafından, Kurtalan’da yaşayan iki vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi.

Kurtalan Devlet Hastanesi’nde düzenlenen etkinlikte 18 yaşındaki bedensel engelli Şükran Akyön ile 70 yaşındaki yürüme engelli Sekine Karataş’a tekerlikli sandalyeleri teslim edildi.

EVSAD Kurtalan Şube Başkanı Yahya Menak, engellilerin yılda bir gün değil her gün hatırladıklarını söyledi.

Vatandaşlara yardımlarının süreceğini belirten Menak,

“İlçemizde engelli kardeşlerimizi tespit edip ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bize destek veren ve ihtiyaç sahibi engellilerin yardımına koşan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.