Faris Akgül AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı

Güncel 13.03.2023 - 17:29, Güncelleme: 13.03.2023 - 17:29 2001+ kez okundu.
 

Faris Akgül AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti Kurtalan önceki dönem ilçe başkanı Faris Akgül Siirt Milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan karara göre Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin 14 Mayıs tarihinde yapılacağı duyurulmuştu. Seçim startının verilmesinin ardından partilerde de milletvekilliği aday adaylığı için başvurular başladı. Ak Parti Kurtalan önceki dönem ilçe başkanlarından Faris Akgül Ak Parti’den Siirt Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanlığı binasında il Başkanı Ekrem Olğaç’a teslim eden Akgül, amacının Siirt’e hizmet olduğunu söyledi. Akgül, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, “İlimizde birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekişmesi, huzur ikliminin devamını sağlamak için elimizi taşın altına koyduk. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde önce ilimize sonra da ülkemize hizmet etmek için aday adayı olduk. Partimiz uygun görürse bu göreve talibim. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.
AK Parti Kurtalan önceki dönem ilçe başkanı Faris Akgül Siirt Milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan karara göre Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin 14 Mayıs tarihinde yapılacağı duyurulmuştu.

Seçim startının verilmesinin ardından partilerde de milletvekilliği aday adaylığı için başvurular başladı.

Ak Parti Kurtalan önceki dönem ilçe başkanlarından Faris Akgül Ak Parti’den Siirt Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Başvuru dosyasını AK Parti İl Başkanlığı binasında il Başkanı Ekrem Olğaç’a teslim eden Akgül, amacının Siirt’e hizmet olduğunu söyledi.

Akgül, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak,

“İlimizde birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekişmesi, huzur ikliminin devamını sağlamak için elimizi taşın altına koyduk. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde önce ilimize sonra da ülkemize hizmet etmek için aday adayı olduk. Partimiz uygun görürse bu göreve talibim. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.