Firmalara eğitim semineri verildi

Güncel 05.12.2021 - 22:25, Güncelleme: 05.12.2021 - 22:25 1292+ kez okundu.
 

Firmalara eğitim semineri verildi

"Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi ve E-Ticaret Eğitimi Teknik Destek Programı” Kapsamında Firma yetkililerine yönelik eğitim semineri verildi.
KOBI’lere, kurumsal kapasite artırımına yönelik Kurtalan Kaymakamlığı, Dicle Kalkınma Ajansı ile Siirt Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan “Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi ve E-Ticaret Eğitimi Teknik Destek Programı” kapsamında eğitim verildi.“Sektörümüzde Büyüyoruz Projesi” kapsamında bölgedeki yatırım ortamının iyileştirilmesi, istihdam olanaklarının artırılmasıyla işsizliğin azaltılması ve işletmelerin potansiyel kaynak ihtiyaçlarının tanımlanması ve yatırımların kaynak değerlendirilmesi amacıyla firmalara eğitim semineri verildi.Kurtalan Öğretmenevi toplantı salonunda firma yetkililerine, kurumsal sosyal medya yönetimi ve e ticaret konuları hakkında bilgiler verildi.Düzenlenen seminerin ardından seminere katılan firma yetkililerine sertifika verilecek.
"Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi ve E-Ticaret Eğitimi Teknik Destek Programı” Kapsamında Firma yetkililerine yönelik eğitim semineri verildi.

KOBI’lere, kurumsal kapasite artırımına yönelik Kurtalan Kaymakamlığı, Dicle Kalkınma Ajansı ile Siirt Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan “Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi ve E-Ticaret Eğitimi Teknik Destek Programı” kapsamında eğitim verildi.
“Sektörümüzde Büyüyoruz Projesi” kapsamında bölgedeki yatırım ortamının iyileştirilmesi, istihdam olanaklarının artırılmasıyla işsizliğin azaltılması ve işletmelerin potansiyel kaynak ihtiyaçlarının tanımlanması ve yatırımların kaynak değerlendirilmesi amacıyla firmalara eğitim semineri verildi.
Kurtalan Öğretmenevi toplantı salonunda firma yetkililerine, kurumsal sosyal medya yönetimi ve e ticaret konuları hakkında bilgiler verildi.
Düzenlenen seminerin ardından seminere katılan firma yetkililerine sertifika verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.