Gazetemiz 15 Yaşında

Güncel 16.01.2022 - 21:07, Güncelleme: 16.01.2022 - 21:07 2276+ kez okundu.
 

Gazetemiz 15 Yaşında

21 Ocak 2008 tarihinde yayın hayatına başlayan Kurtalan Gazetesi 14. yılını tamamlayarak 15 yaşına girdi.
21 Ocak 2008 Pazartesi günü Kurtalan’da yayın hayatına başlayan gazetemiz 14 yılı geride bırakarak vatandaşlarımıza hizmet etmenin gururunu yaşıyor.Kurtalan Gazetesi’nin 14 yıldır dürüst ve tarafsız yayın ilkesi, doğru haber ve gazetecilik ilkesiyle yayınlandığını belirten imtiyaz sahibi Mehmet Binay, gazetenin aynı anlayışla yoluna devam edeceğini söyledi.Kurtalan Gazetesi’nin doğru ve tarafsız yayın ilkesiyle halkın beğenisini kazandığını belirten Binay, “21 Ocak 2008'de okuyucusuyla buluşan Kurtalan Gazetesi, izlediği yayın çizgisiyle, kendine has üslubu ve yaptığı haberlerle her zaman okuyucunun takdirini kazandı. Her fırsatta ilgi ve alakasını dile getiren okuyucularımızdan aldığımız destekle bugüne geldik. Kurtalan Gazetesi ailesi olarak 15’inci yaşımıza girmenin mutluluğunu yaşarken, gazetenin çıkması, yayılması ve okunmasında en büyük paya sahip olanların okuyucularımız olduğuna inanıyoruz. Yayın kalitesi ve okurların memnuniyeti sürecinde her kesimden sürekli tam not almayı başaran gazetemiz adına, 15'inci yılımızda da bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimizi sunarız" dedi. Kurtalan Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Binay ise, yerel gazeteciliğin tüm zorluklarına rağmen güzel bir meslek olduğunu söyledi. Kurtalan Gazetesi’nin ilk günkü heyecanla yayın hayatına devam edeceğini belirten Abdurrahman Binay, “Bugüne kadar doğru bildiğimizi, halkın faydasına gördüğümüzü, gözümüzü budaktan sakınmadan sadece gerçekleri gazetemizde kamuoyuna ulaştırdık. Kurtalan Gazetesi’nin bugüne ulaşmasını sağlayan ve desteklerini esirgemeyen değerli okuyucularımıza teşekkür ediyorum. Gazetemiz 15. yılında da çalışmalarını aynı şevk ve heyecanla sürdürecektir” şeklinde konuştu.
21 Ocak 2008 tarihinde yayın hayatına başlayan Kurtalan Gazetesi 14. yılını tamamlayarak 15 yaşına girdi.

21 Ocak 2008 Pazartesi günü Kurtalan’da yayın hayatına başlayan gazetemiz 14 yılı geride bırakarak vatandaşlarımıza hizmet etmenin gururunu yaşıyor.
Kurtalan Gazetesi’nin 14 yıldır dürüst ve tarafsız yayın ilkesi, doğru haber ve gazetecilik ilkesiyle yayınlandığını belirten imtiyaz sahibi Mehmet Binay, gazetenin aynı anlayışla yoluna devam edeceğini söyledi.
Kurtalan Gazetesi’nin doğru ve tarafsız yayın ilkesiyle halkın beğenisini kazandığını belirten Binay, “21 Ocak 2008'de okuyucusuyla buluşan Kurtalan Gazetesi, izlediği yayın çizgisiyle, kendine has üslubu ve yaptığı haberlerle her zaman okuyucunun takdirini kazandı. Her fırsatta ilgi ve alakasını dile getiren okuyucularımızdan aldığımız destekle bugüne geldik. Kurtalan Gazetesi ailesi olarak 15’inci yaşımıza girmenin mutluluğunu yaşarken, gazetenin çıkması, yayılması ve okunmasında en büyük paya sahip olanların okuyucularımız olduğuna inanıyoruz. Yayın kalitesi ve okurların memnuniyeti sürecinde her kesimden sürekli tam not almayı başaran gazetemiz adına, 15'inci yılımızda da bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimizi sunarız" dedi.
Kurtalan Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Binay ise, yerel gazeteciliğin tüm zorluklarına rağmen güzel bir meslek olduğunu söyledi.
Kurtalan Gazetesi’nin ilk günkü heyecanla yayın hayatına devam edeceğini belirten Abdurrahman Binay, “Bugüne kadar doğru bildiğimizi, halkın faydasına gördüğümüzü, gözümüzü budaktan sakınmadan sadece gerçekleri gazetemizde kamuoyuna ulaştırdık. Kurtalan Gazetesi’nin bugüne ulaşmasını sağlayan ve desteklerini esirgemeyen değerli okuyucularımıza teşekkür ediyorum. Gazetemiz 15. yılında da çalışmalarını aynı şevk ve heyecanla sürdürecektir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.